BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.514,07
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

1000 kişi AK Parti'ye katıldı!

Çayırova'da barış sürecine destek için AK Parti'ye bin kişilik toplu katılım oldu

Abone ol

Kocaeli’nin Çayırova İlçesinde AK parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği ve milletvekillerinin de katıldığı 14. Danışma Kurulu Toplantısı'nda, çoğunluğunu bu bölgede yaşayan vatandaşların oluşturduğu yaklaşık 1000 kişi AK Parti'ye katıldı.

Katılımcılar, barış sürecine destek vermek amacıyla AK parti'lye geçtiklerini söylediler.

Çayırova İlçe Teşkilatının, 1000 kişinin partiye katılımı nedeniyle düzenlediği 14. Danışma Toplantısı'na, AK parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Azize Sibel Gönül, Mehmet Ali Okur, Fikri lşık, İl Başkanı Mahmut Çivelek, İstanbul eski milletvekili, AK Parti MKYK üyesi Lokman Ayman ve çok sayıda partili katıldı.

BU SÜREÇTEN HERKES KAZANÇLI ÇIKACAK

Törenden önce bir konuşma yapan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri lşık çözüm süreciyle birlikte Türkiye’nin ayağındaki son pranganın da kırıldığını söyledi. lşık, 30 yıldır binlerce cana malolan olan, ülkenin birliğine ve berberliğine kasteden terörün artık son bulmakta olduğunu da belirterek, " Bu sürecin kazananları olacak. En başta milletimiz. Yavrusunu askere gönderecek her annemiz, bu süreçten kazançlı çıkacak. Bu ülkede huzur olsun, barış olsun, kardeşlik olsun diyen herkes bu süreçten kazançlı çıkacak." dedi.

AK Parti'ye katılanlar arasında bulunan ve 2009 seçimleri öncesinde lagvedilerek aynı yıl kurulan Çayırva İlçesi'nin semtine dönüştürülen eski Şekerpınar Beldesi Belediyesi'nin eski ANAP'lı Başkan Yardımcısı ve İmar Komusyonu Başkanı olan, yakın döneme kadar AK Parti teşkilatını en çok eleştiren isimlerden biri olarak da adı gündeme gelen işadamı İdris Demir ise yaptığı konuşmada, AK Parti'ye Barış sürecine destek vermek üzere 1000 kişiyle birlikte katıldığını söyledi.

İdris Demir, ‘’Bu gün burda AK Parti saflarına karışmamızın önemli bir amacı var. Biz Barış sürecini desteklemek için, sayın başbakanımızın, AK Parti liderinin 'bunun için gövdemi taşın altına koyduğum' dediği yerde, biz de seve seve gövdemizle beraber başımızı bu taşın altına koymak için buradayız" diyerek barış sürecine katkı vereceklerini söyledi.