BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,75
ALTIN 2.394,13
HABER /  GÜNCEL

10 yaşındaki kıza tecavüz etti

Arasında anlaşmazlık olan kişinin 10 yaşındaki kızına tecavüz edip öldürmeye kalkıştı!..

Abone ol

Gökçay Semti'nde oturan Gürkan İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi H.G.Ö. kalem ucu almak için dün saat 18.30 sıralarında evlerinden biraz ilerideki markete gitti.

Marketten evine dönerken küçük kızın yanına otomobille yaklaşan Hasan Kaytanoğlu, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'nden geldiğini ve birlikte okula kadar gitmeleri gerektiğini söyleyerek otomobiline bindirdi. Çelik kapı satışı yapılan bir işyerinde çalışan Kaytanoğlu, küçük kızı işyerinin kapanış saatine kadar otomobilin içinde oyaladıktan sonra dükkana götürüp cinsel tacizde bulundu.

ÖLDÜ SANARAK YOL KENARINA ATTI

Gece H.G.Ö.'yü otomobille şehir dışındaki Darıderesi Göleti'ne doğru götüren zanlı, yolda durup bir akaryakıt istasyonundan otomobile gaz doldurduktan sonra kuytu bir yerde küçük kızın boğazını sıktı. Bayılan H.G.Ö.'yü öldü zanneden Hasan Kaytanoğlu yol kenarındaki bir toprak yığının arkasına atıp kaçtı.

YAĞMUR KENDİNE GETİRDİ

O sıralarda başlayan yağmurun altında ıslanınca kendine gelen küçük kız, sürünerek yola çıkmayı başardı. Otomobiliyle yoldan geçen bir sürücünün görüp aldığı H.G.Ö., evini tarif ederek, “Beni eve götür amca” dedi.

Kızlarının kaybolmasıyla perişan olan demir ustası baba A.Ö. ve anne Y.Ö., H.G.Ö.'yü Isparta Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'ne götürdü. Tedavi edilen küçük kız, taburcu olurken, polis zanlı Kaytanoğlu'nu kısa sürede yakaladı.

TECAVÜZE UĞRADIĞI BELİRLENDİ

H.G.Ö, Isparta Doğumevi Hastanesi’ne kaldırıldı.Küçük kız tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Doktorlar, kızçocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak tecavüze uğradığının belirlendiğini açıkladı.

Evli olan ve eşiyle boşanma davası süren Hasan Kaytanoğlu, “Babasıyla aramızda husumet vardı. O yüzden yaptım” dedi.