BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.388,96
HABER /  GÜNCEL

1 yaşındaki çocuğa işkence!

Konya'da bir kadın eşinden ayrıldıktan sonra bir yaşındaki çocuğuna işkence yapınca, kodesi boyladı!

Abone ol Konya'da bir kişi, ayrı yaşadığı eşinin 1 yaşındaki çocuğuna işkence yaptığı iddiasıyla polise başvurdu. Şikâyet üzerine hastanede muayeneden geçirilen çocuğun vücudunda izlere rastlanması üzerine anne gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 1,5 yıl önce evlenen M.T. (26) ve H.T. (21) çifti geçinemedikleri gerekçesiyle boşanma kararı aldı. Mahkemeye başvuran çift boşanana kadar ayrı yaşayacaklarını söylediler. Mahkeme başkanı, çocukları Yunus Emre T.'nin boşanana kadar annesi H.T'de kalmasına, baba M.T'nin ise 2 ayda bir çocuğunu görmesine karar verdi. Yaklaşık 2 ay geçtikten sonra avukatıyla birlikte çocuğunu almak için eşinin evine giden M.T., Yunus Emre'yi aldıktan sonra kendi evine geldi. Çocuğuna aldığı kıyafetleri giydirmek için üzerini çıkaran baba T., oğlunun göğsünde bir santimetre çapında yanık izini fark etti. Yanık izinin sigara olduğundan şüphelenen baba, çocuğunu hemen Konya Numune Hastanesi'ne getirdi. Yunus Emre T, burada muayene edildi. M.T., çocuğunun vücudunda sigara söndürdüğü iddiasıyla eşini polise şikâyet etti.

Konya merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'ne giden polis ekipleri H.T.'yi gözaltına aldı. Emniyet merkezine götürülen anne ifadesinde, "Bir anne nasıl çocuğunun göğsünde sigara söndürür. İftira atıyorlar. Çocuğumun göğsüne kaza sonucu sıcak su damladı. " şeklinde kendini savunduğu öğrenildi.

İfadesinin ardından Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen H.T. polis ekipleri tarafından Konya Adliyesi'ne sevk edildi.