BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

1 Nisan şakası gibi konut kampanyası

Projeden ev sahibi olmak isteyenler, eski evlerini verip yeni bir villa sahibi oluyorlar

Abone ol

Yalçınlar Group'un, Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği Gölmahal Villaları ilginç bir kampanyaya başladı.

Projede eski evini getirene Gölmahal villalarından yeni bir villa veriliyor. Eski evin peşinat olarak sayıldığı kampanyada villa sahibi olmak isteyenler kalan miktarı ise kredilendirebiliyor. Rüzgar, su, güneş enerjisinin kullanıldığı projede 39 özel villadan oluşuyor. Mart 2013'de teslim edilecek olan Gölmahal Villaları'nda, fiyatlar 1 milyon 295 bin dolar ile 1 milyon 495 bin dolara kadar çıkıyor.

ÇEVRECİ EVLERDE RÜZGAR TÜRBİNİ DE VAR GÜNEŞ PANELİ DE

92 bin 470 metrekarelik alanda hayata geçirilen projede her villanın önünde özel bahçe ve havuzu bulunuyor. Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından hazırlanan projede çevreci özelliklere de dikkat ediliyor. Rüzgar tribünü ile kendi elektriğini üreten projede elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatlar düşürülüyor. Sıcak su ise her villada bulunan güneş enerjisi panelleri ile sağlanıyor.

Projedeki atık su arıtma tesisi ile özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları biyolojik arıtmayla geri dönüştürülüyor. Her villanın çatısında bulunan güneş kolektörleri ile ise sıcak su sağlanıyor. Projede ısınma için doğalgaz yerine ısı pompaları kullanılıyor. Karbon salımını azaltan projede çevre kirliliği de yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor. Evin iç tasarımında ise çatıdan bodruma kadar inen iç bahçe ile tüm evde maksimum gün ışığından faydalanılabiliyor.

SOSYAL ALANLAR

Projede 10 bin metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları, 2 açık -1 kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor.