BIST 9.539
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,21
HABER /  MEDYA

1 milyonluk soruyu bilen Arda Ayten Instagram'da fenomen oldu

Arda Ayten, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk final sorusunu cevapladı ve büyük ödülü kazanarak bir ilke imza attı. Sosyal medyada fenomen olan Ayten'in takipçi sayısı bir anda yükselişe geçti.

Abone ol

ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışmada Arda Ayten büyük ödül olan 1 milyonu kazandı. 1 milyonu kazanması sonrası duygularını paylaşan Arda Ayten, "En başından beri biliyordum ama baskı vardı. Daha erken bilmediğim için özür diliyorum. İnsanlara işkence çektirdik gerçekten." ifadelerini kullandı

Sosyal medyada gündem oldu
"#milyonluksoru" etiketiyle sosyal medya platformu Twitter'da gündeme oturan soru, çok sayıda kullanıcı tarafından da takdir edildi.

İşte 1 milyonluk soru
Soru: On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında, bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?

A: Vatan

B: Kan

C: Toprak

D: Yurt

Doğru Cevap: Toprak

Instagram'da fenomen oldu
1 milyonluk final sorusunu cevapladı ve büyük ödülü kazanarak bir ilke imza attı. Sosyal medyada fenomen olan Ayten'in takipçi sayısı bir anda yükselişe geçti. Ayten aynı zamanda 1 milyonluk soruyu açtıran 3. kişi oldu.

Arda Ayten sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı 15 temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne ilişkin bir paylaşımı var.

"Ben milyoner olmak istemiyorum"
Arda Ayten 1 milyonluk soruyu görmeden önce "Ben Milyoner olmak istemiyorum, sadece hayallerimi gerçekleştirmek ve hayatta önemli bir anıya sahip olmak için o soruyu da bilmek istiyorum. Benim için şans dileyin." ifadelerini kullanarak bu yarışmaya ne kadar önem verdiğini ifade etmişti.