BIST 10.677
DOLAR 32,25
EURO 35,02
ALTIN 2.443,21
HABER /  EKONOMİ

1 Mayıs karanfille geliyor

İzmir'de 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı 1. Kordon'da esnafa karanfil dağıtıldı...

Abone ol

Türk-İş, Hak-İş, DİSK, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen ve KESK'in temsilcileri, İzmir'de 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı 1. Kordon'da esnafa karanfil dağıttı.

Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Mustafa Kundakçı, İzmir'deki 1 Mayıs etkinliklerine ilişkin beraberindeki sendika temsilcileriyle birlikte Kordon İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Şanlı'yı ziyaret etti.

Kundakçı, ziyaretin ardından, İzmir'de 1 Mayıs kutlamalarının gerçekleştirileceği Gündoğdu Meydanı'nda, grup adına yaptığı basın açıklamasında, 1 Mayıs kutlamalarının esnafla iç içe kutlanacağını belirtti.

Önceki yıllarda esnafın kutlamalara karşı olumsuz tavrı bulunduğunu ifade eden Mustafa Kundakçı, ''İzmir'de, 1 Mayıs kutlamaları öncesi barış atmosferi hakim. Karşılıklı saygı içinde kutlamamızı yapacağız. İzmirlilerin de alana gelerek kutlamalara katılmasını arzuluyoruz'' dedi.
Kordon İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şanlı ise sendikaları her zaman desteklediklerini vurgulayarak, ''1 Mayısı kutlayanları misafirlerimiz gibi göreceğiz. Taksim İstanbul için ne kadar önemliyse, Gündoğdu Meydanı da İzmir için o kadar önemli'' diye konuştu.

Grup, daha sonra 1. Kordon'da işletmeleri bulunan esnafa karanfil dağıttı.