BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Zeynep Öztürk torpilli mi ablası kimdir?

Zeynep Öztürk İşte Benim Stilim birinciliğinin adaylarından. Peki Zeynep Öztürk'ün yapımcı olan ablası kim? İşte Benim Stilim yarışmasında torpilli mi?

Abone ol

İşte Benim Stilim birincisi kim oldu sorusunun yanıtı aranırken gözler yarışmacılardan Zeynep Öztürk 'ün üstünde. Nazlı Kayaaslan 'ın elenmesiyle birinciliğin en güçlü adayı haline gelen Zeynep Öztürk kimdir? Yapımcı olan ablası sayesinde İşte Benim Stilim 'de torpille mi finale kadar geldi?

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM OLUR?
Zeynep Öztürk İşte Benim Stilim 'in en havalı yarışmacılarından. Butik sahibi olan Zeynep Öztürk Nazlı Hamarat'ı dövmesine ramak kala yayını terkederek kriz çıkarmıştı. Bu skandala rağmen İşte Benim Stilim 'de kalınca haliyle hakkında 'torpilli' dedikoduları çıktı. Bir ablasının yapımcı olması da bu dedikoduları gerçekçi kıldı.
zeynep-öztürk.20150402141824.jpg
NAZLI HAMARAT 'IN ZEYNEP ÖZTÜRK İMALARI
İşte Benim Stilim yarışmasının önceki haftalarında Nazlı Hamarat da Zeynep Öztürk'ün ailesini gündeme getirip bir takım imalarda bulunmuştu. Nazlı Hamarat yaptığı o açıklamalarda 'Zeynep Öztürk 'ün maskesini çıkaracağını' söylemişti. Ancak ne olmuşsa olmuş Nazlı Hamarat konuşmaktan vazgeçmişti.



İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACISI ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasında Emel Özkızıltaş, İlbige Uzun , Nazlı Hamarat ve Çiğdem Çelik ile birinciliğe kalan Zeynep Öztürk Etiler'de bir butik işletiyor. Öğretmen bir babanın kızı olan Zeynep Öztürk aslen Karslı...

ZEYNEP ÖZTÜRK ESTETİKLİ Mİ?

1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk 'ün estetikli olduğu ortaya çıktı. 31 yaşındaki Zeynep Öztürk 'ün burnunu yaptırdığı ortaya çıktı. Zeynep Öztürk 'ün ablalarından biri çizme tasarımcısı ve imalatçısı diğeri ise televizyon yapımcısı. Dedikoduların çıkmasına sebep olan yapımcı ablasıyla ilgili sosyal medya hesabında bir bilgi yer almıyor.

NAZLI HAMARAT 'A AZ DAHA VURUYORDU
zeynep-öztürk-nazli-hamarat-bu-tarz-benim.20150402141608.jpg
Zeynep Öztürk İşte Benim Stilim yarışmasının ilk günlerinde Nazlı Hamarat ile olay yaratan bir kavgaya karışmıştı. Nazlı Hamarat 'ın eski iş yerini eşi Emir Şaşmaz 'dan devraldığı ortaya çıkan Zeynep Öztürk canlı yayında skandal kavgaya imza atmıştı. Elinin tersiyle Nazlı Hamarat 'a vurmaya kalkan Zeynep Öztürk kendini son anda kontrol edip yarışmayı terk etmişti. Zeynep Öztürk 'ün ertesi gün o kavgaya rağmen diskalifiye olmaması akıllarda soru işareti bırakmıştı.