BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
HABER /  GÜNCEL

Zekeriya Beyaz da Milli Merkezci oldu

Ulusalcıların oluşturduğu ve liderliğini Hüsamettin Cindoruk'un yaptığı Milli Merkez Meclisi'ne Zekeriya Beyaz da katıldı.

Abone ol

23 Nisan'da oluşturulan Milli Merkez'in ilk temsilciler kurulu toplandı. Hüsamettin Cindoruk'un liderliğini yaptığı Milli Merkez'in bundan sonra izlenecek yol haritasını belirlemek üzere toplanan kurulunun gündeminde bölünme anayasası, çözüm süreci ve yerel seçim vardı.

İLAHİYATÇI ZEKERİYA BEYAZ DA TOPLANTIDA

Toplantıyı izleyenler arasında Milli Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz, İşçi Partisi MKK Üyesi Serhan Bolluk, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ceyhan Mumcu, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kırca, Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan, Ulusal Kanal Program sunucuları Halil Nebiler ve Teoman Alili, gazetemiz yazarı Yıldırım Koç, Vardiya Bizde Platformu Sözcüsü Nilgül Doğan, Doç. Dr. Cüneyt Akalın ve Çankaya Belediyesi Başkanı Bülent Tanık da yer aldı.

AÇILIŞI HÜSAMETTİN CİNDORUK YAPTI

Toplantının açış konuşmasını yapan Hüsamettin Cindoruk, Milli Anayasa Forumu(MAF) ve Milli Merkez’in yürüttüğü çalışmaların etkili olduğu, bu çalışmalar sayesinde Anayasa, Başkanlık, Türklük gibi konuların eskisi kadar tartışılmadığını iddia etti.

Milli Merkez Yönetim Kurulu Üyesi eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu Milli Merkez’in kuruluş amacı ve çalışma programı hakkında bilgi verirken, Milli Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural da örgütlenme yapısı hakkında bilgi verdi.