BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Reis düşerse Türkiye düşer beyler!..

Batı'nın düşmanlığı için 'Hedef Türkiye değil Erdoğan' diyenler ihanet içinde.Çünkü mesele tarihsel Türk düşmanlığı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
MİSAFİR

Ne kadar cahilce bir yazı Allah sizi kurtarsın Fatih yavuz Alparslan Atatürk yok niye biz varız

Misafir

Tayyip'le Turkiye 3ncu Kumeye Dustu!... Bir Sene Daha Hayatta Kalirsa 5nci Kumeye Dusecek!

sonra

Güzel diyorsun da;şahıs kendi ağzıyla diyor ki;"Ben Gürcüyüm..."

gencoglu

çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık

gencoglu

chp mühürsüz oy deyip kendini yırtıyor bu mühürü vurmayan YSK mı İL-İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIKLARIMI yoksa SANDIK KURULU BAŞKAN VE ÜYELERİMİ? YSK ve il-ilçe seçim kurularının mühürlerinde eksik yok kullanılan oy ve pusulalar sayısı tutuyor zaten buna chdpkk lı üyeler de imza atmışlar sorun neymiş sorun chdpkk lı sandık kurulu başkan ve üyeleri KASTEN SEÇİM İPTAL EDİLSİN diye mühür vurmamışlar suç işlemişler. peki chp asıl suçlu olan sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında tek kelime etmezken neden sürekli YSK ya saldırıyor? çünkü KASTEN mühür vurmayan sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında bir şey söylerse ORGANİZE OLARAK ÖRGÜTLÜ OLARAK mühür vurulmadığı ortaya çıkacak peki chp SADECE EVET OYU VERİLEN PUSULALARA MÜHÜR VURULMADIĞINI NERDEN BİLİYOR BELKİDE HAYIR OYLARINA mühür vurulmadı?çünkü chp biliyorki ORGANİZE ETTİĞİ SANDIK KURULU BAŞKAN VE KENDİSİNİN ÜYELERİ EVET OYU VERECEĞİNİ TAHMİN ETTİKLERİ KİŞİLERE bilerek MÜHÜRSÜZ pusulaları VERDİLER bu konuda en büyük suçlu CHDPKK dır.

Erol Baron

Türkiye belki ilk 10 büyük ekonomiye hiç giremeyecek ama, sıralamanın alt üst olamaya başlayacağı 2040 kadar Türkiye AB'ye sabrederse çok iyi olur bence. Bu mümkün değilse AB bilir veya dağılır.

ayran

Zavallı küçük insanlar sürekli bir kurtarıcı bekler, çünkü ömründe elle tutulur hiç bir şey başaramamıştır.Eğer ülke bir adama kalmışsa zaten o ülke parçalanmaya gidiyordur, bunu görmek için uzaklara gitmeye yok, komşularına bakmak yeter...

Misafir

Gırtlağımıza kadar bi'data gömülmüşüz sen ne anlatıyorsun?Bi'datlasr olmasa Erdoğan bu kadar el üstünde tutulurmuydu?

  • 1