BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.451,39

Referandumla ilgili flaş iddia! ABD ve İran...

25 Eylül'de yapılması planlanan referandumla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Kürt Bölgesel Yönetimi'nde muhalefetin başını çeken Goran (Değişim) Hareketi'nin kanalı KNN, ABD ve İran'ın devreye girdiğini ve referandumun ertelenebileceğini öne sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Ortadoğu şu yada bu şekilde istikrarsızlık hale gelecek.Türklere birsey olmayacak bu (muhammed ) ilahi hadis.zamanin efendisi hersey yolunda iken gelmeyecek.dünya kaos ortamında iken gelecek.herkez rahat olsun.

Hak ve Adalet

Türkiye Cumhuriyeti'ni de dahil edip terörist diyen gafil. Birincisi bütün kürtler senin gibi degil. Ikincisi Bir an önce bizi kanimizda boğmaya kalk ki bir an önce o kanda boğul. Eceli gelen itin hikayesini duymussundur. Israile kopeklik yapacagina yemlendigin topraklara borcunu ode.

hak

irak iran turkiye sureye devletleri terorist devletlerdir ve kurtlerin kanliyla besleniyorlar biz butun kurtler birlsmemiz lazim ya hep ya hich ken kanlarimizda bogmamaiz lazim bu 4 vampiri yok etememiz lazim

k.k.k

Yapsınlar referandumu. Girelim oraya. İyi bahane olur. Lozan Antlaşmasına göre Irak'ın toprak bütünlüğü bozulduğu anda Türk askerinin bölgeye müdahale etme hakkı vardır. Açın bakın görürsünüz. Ondan sonra Barzani kendi düşünsün...

BOZKURT

REFERANDUMUN HİÇ OLMAMASI LAZIM, BÖLÜNMEK KİMSEYE FAYDA SAĞLAMAZ, ZATEN ARKASINDA İSRAİL'İN OLDUĞU KESİNLEŞTİ ARTIK, KÜRTLERİN UYANMASI LAZIM.

  • 1