BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Oğuz Güven vicdansız olabilir ama o bir suçlu değil!

Oğuz'u attığı başlıktan ötürü hapsedenler, Türkiye'ye büyük bir kötülük yaptıklarının farkında değil. Oğuz'u attığı başlık nedeniyle, "terör propogandası" yapmakla suçlamak, dünyada görülmüş şey değil.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
seyfo

bende sizin hangi tarafta olduğunuzu anlayamadım kardeşim...

Misafir

AKP'li Ardan Zentürk, “Önce Oğuz Güven'in tutuklanmasını anlayamadım, şimdi de Sözcü operasyonunu... Sayın Bekir Bozdağ bir bakıp aydınlatır mısınız?” açıklamasında bulundu.

Misafir

Masanın en ilginç görüntüsü hiç kuşkusuz Damat Berat Albayrak’la, ABD Başkanı’nın danışmanı Jared Kushner !............. Yani iki damat karşı karşıya oturtulmuş.

Misafir

Washington Polis Müdürü Peter Newsham'a göre, durum özellikle 'şüpheliydi' çünkü koyu renkli takım ve kravat giymiş, bazıları ellerinde Türkiye bayrağı tutan erkekler, göstericilere vuruyor ve onları tekmeliyorlar.......Türk korumalardan bazıları silahlıydı.

Misafir

İnsallah detaylı bir temizlik olur. Bilinen ve gizlenen FETOcu hainlşer hala üst düzey görevdeler. FETOcular birinin akrabasıysa özel hastanenin etik olmayan raporu ile tahliye olabiliyor, FETOyu öven bir sahsiyet hükümete yakın gözüken bir gazetede kösa yazarı olabiliyor. Bu nasıl FETO ile mücadele olacak. FETO bu ülkenin en büyük bas belasıdır ve bası ezilmeldiir en son FETocu kalanan kadar mücadele sarttır

HAYIR KAZANDI

Hayır Meclisleri “MEŞRU DEĞİLSİNiz!” başlıklı bir açıklama yayınlamıştı....İstanbul Hayır Meclisleri bildirileriyle meydanlarda olacak.......

Misafir

Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanlarını tanıyalım ............. İstanbul Valiliği, Beşiktaş Belediyesi'nin 19 Mayıs kutlamaları kapsamında bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gençlik Festivali’ne 'güvenlik gerekçesiyle' izin vermedi. Valiliğin kararına tepki gösteren Başkan Hazinedar "Bu engellemeler Beşiktaş halkının ne Cumhuriyet ne de Atatürk sevgisini azaltmayacak aksine çok daha coşkulu bir şekilde sahip çıkmasına imkân sağlayacaktır

Misafir

Türkiye’de bulunan 18-45 yaş arası Suriyeli erkekler askere alınsın. Suriye için IŞİD'le savaşsın... Bunlar kaçarak canlarını kurtarmaya çalışmışlar, dolayısıyla vatanlarını sahipsiz bırakmışlardır. Bu, vatana ihanettir..

Misafir

Süleyman bey aklınız başınıza gelmeye doğruları görmeye başladınız hayret

  • 1