BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.443,40

Öcalan'la ilgili bomba iddia: Emri İmralı verdi!

HÜDA-PAR Genel Sekreteri ve parti sözcüsü Mehmet Yavuz, 6-7 Ekim Olayları için emrin Öcalan'dan geldiğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
ambarda

üç milyon hdp li artı güya halkın sevgilisi olduğuna inanan birkaçtane ömürleri zina yapmakla geçmiş sanatçı bozuntularıda destekleyince hdp liler herhalde halkın yarısı destekliyor sandılar,aç tavuk kendini bilmem nerde görür misali.

terkanrftl

77 milyon türkiyede, bdp 3 milyon oyla kürtleri temsil edemez.

musa21

Kürt halkı, hizbullah ve ışid çeteleriyle beraber yaşayamaz !.

Hüseyin

Hizbuşşeytan olanlar; Allah ve Resul'une inanmayanlar, Allah'ın dinini yaşamayan ve onunla savaşanlar, namaz kılmayanlar, oruç tutmayanlar, zekat vermeyenler, müslümanları katledenler, biz kimsenin namusu değiliz diyenler, her türlü fuhşiyatı ve melanatı işleyenler, insanları islam dininden uzaklaştıranlar, bizi bu din bu hale getirdi diyenler ve kafirce yaşayıp müslümanca konuşanlardır... Hizbullah olanlar; Allah ve Resul'une yürekten iman edenler, Allah'ın dinini yaşayanlar ve bu din uğrunda savaşanlar, namaz kılanlar, oruç tutanlar, zekat verenler, iyiliği ve namuslu olmayı emredenler, kötülükten menedenler, tek kurtuluşun bu dinde olduğunu söyleyenler, Resulullah dışında hiçkimseyi önder kabul etmeyenler.... Evet Murat sen bunlardan hangisinde kendini görüyorsun.. Jitem'in de, ABD'nin de, İsrail'in de, Derin devletin de ve bilumun karanlık güçlerin değil yan kolu adeta taşeron ve piyonlarısınız. Bu hakikkat gün ve güneş gibi ortada.. Katil de vahşi de PKK ve türevleridir.

.faruk

BIR TURK OLARAK.MUSLUMAN KÜRT KARDESLERIMIZIN HERZAMAN YANINDAYIZ.TURKUDE KURDUDE BIR KENARA BIRAKALIM.BIZLER DIN KARDESIYIZ.MEZHEPLERIMIZ BIR ALLAHIMIZ BIR PEYGAMBERIMIZ BIR.SONUNA KADAR SIZINLEYIZ

lazoğlu

sağ sol davasıyla bu milleti kandırıp yıllarca birbirine kırdıran güçler geçtiğimiz 30 yıl boyuncada pkk anarşisi ile bu oyunu sürdürmüşlerdir.şimdi sırada en tehlikeli oyun var müslümanları terörist gösterip kırmaz ezmek sindirmek,başkaldıran varsa yok etmek.tıpkı myanmar tıpkı sincan uygur tıpkı filistin tıpkı suriye ve diyarbakırlı gençler örnek çok maalesef.Allah müslümanları bir eylesin inşallah.yoksa ayrı gayrı tek tek bop a yem edileceğiz bu gidişle.

hasanbey

abd israil batı destekli hükümet bop projesini hayata geçirebilmek için pkk yı müslüman kürtler üzerinde büyük bir baskı aracı olarak kullanıyor.çözüm süreci dedikleri doğudaki müslümanları etkisiz hale getirip bölgeyi kolay lokma halinde teslim etmektir.hatırlayınız abd ırak a savaş açtığında ilk bombaladığı yer saddamla hiçbir alakası olmayan ensar el islam diye anılan topluluğun köyleridir.abd nin pkk yı değil bombalamak hiç mermi attığı vakimidir?.keşif güç çekiç güç zamanından beri abd pkk yı beslemiştir ve yıllarca kandırılmış insanlar birbirlerine öldürtülüp bir kardeş kavgası başlatılmak istenmiştir maalesef.

Murat

Hizbu-Seytanlar(HÜDA-Par) in müslümanlikla bir alakasi yok,bunlar isid dan beter,bu seytanlarin dinle imanla bir alakasi yok,bunlar JITEM in yan kolu,simdilik AKP nin semsiyesi altindalar.Kürt halki kendi dini inancini en iyi sekilde yerine getiriyor,böylesi hizbi-seytanlar,isid gibi islamiyet düsmanlari sadece islamiyeti kirletiyorlar,hizbullah binlerce kürdün katili,ayni isid gibi,bu seytanlari kürt halki iyi taniyor.

müminler kardeştir.

çok zor durumda doğudaki kardeşlerimiz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ama öncelikle o kardeşlerimizin olsun diye dua ediyorum.şehit edilen kardeşlerimizede Allahtan rahmet diliyorum.

Trabzonlu kardeşiniz

kimse müslümanların kardeşliğini bozamaz.ben geçen yıl doğu seferi yaptım kendi ailemle beraber kendi aracımla .bingöl, diyarbakır,urfa,antep gezdim geldim.halkımız kardeştir bir selam bir gülümseme bir nazik davet kalpleri tutuşturmuştur.hele namaz kıldığımız bir cami yanındaki evden yaşlıca annemizin hanımlarımızı kürtçe eve davet edip burda namazı rahatça kılın demesi ve bunu bize gelininin türkçe söylemesi bile bir hoştu.kürtler benim, bizim müslüman kardeşimizdir kimse aramızı bozamayacak inşallah.

hasan

pkklı ermeniler kürtlerin can düşmanıdır onların amacı doğudaki müslümanları ezmek sindirmektir.

Salih Ekici

Tüh nasilda Türkiyeyi savasa sokamadilar. Iside belasina müdahale edelimde savasa girelim dimi? Pişik..

ismailvahap

bu hükümet kürt leri temsil etmediği halde bu eli kanlı pkk ya teslim oldu ya yazık

Hamidiyeli

elimizden gelsede yardımcı olsak kardeşlerimize.şimdilik dualarımız zalimlere karşı Müslüman kardeşlerimizle.

oflu

Selamun Aleyküm ey Müslümanlar. ocu sucu bucu değil Müslümanlar kardeştir.Tüm Müslüman kürt kardeşlerimi sevgiyle selamlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.oflu kardeşiniz.

batmanli

Analizleri yerinde buluyorum.etnik milliyetçilik hastaligina kapilmis Kürt ler kemalislerden bir farki yok.

YÜKSEKOVALI

APONUN KİRALIK KATTİLERİ SİZ İSTESENİZ İSTEMESENİZ KÜRTLERİN GÖNLÜNCE SADECE HÜDAPAR VAR ARTIK HERKES SİZİN KALLEŞLİĞİNİZİ GÖRDÜ ABD AB ÇAKKALLARI

salhor

BEni sadece insanların din kardeşim olup olmadığı ilgilendiriyor ve bu HÜDA-PAR, benim de gönlümü fethetti. Aslım Rumeli muhaciridir; lakin kardeşimi kokusundan, hararetinden tanırım. Ben de selamlıyorum Mim Yavuz Beyi.

şırnaklı73

ŞIRNAK'tan HÜDA-PAR'a bin selam... duruşun yeter sait hocam... söyle bir tokat gibi vur namerdin yüzüne namertliğini...

BİNYILLIKKARDEŞLİK

BU İDDİA DEĞİL GERÇEK. DAHA O OLAYLAR BAŞLAMADAN BUNLARI YAZANLAR VAR. YANİ 6 EKİM'DEN ÖNCE A.Ö.NÜN VERDİĞİ DEMECE DİKKAT ÇEKİP KÜRTLERİ ÇATIŞMALARA HAZIRLIKLI OLMAYA ÇAĞIRDIĞINI İFADE EDENLER OLDU. MESELE, OLAYLARIN YATIŞMASI İÇİN ÖCALAN'A YÜKLENEN İYİ POLİS ROLÜDÜR. GERÇEK, HERŞEYİ PLANLAYANIN O TERÖRBAŞI OLDUĞUDUR.

MYK

HİZBULAHÇI OLMADIĞIM HALDE SÖYLEDİKLERİNİN TAMAMINA KATILIYORUM DEVLETİN GÜNEYDOĞU HALKINI KOKUMASIZ BIRAKMASI TESPİTİ ÇOK DOĞRU BİR TESPİT ŞİMDİ DAHİ GÜNEYDOĞU HALKI UYUŞTURUCU HIRSIZLIK GASP MAFYA,VARİ ÇETELERİN PENÇESİNDE ÖCALAN VE BDP 6.7 EKİM OLAYLARINDA BU ÇETELERİ KULLANMIŞTI!!! "

MYK

HİZBULAHÇI OLMADIĞIM HALDE SÖYLEDİKLERİNİN TAMAMINA KATILIYORUM DEVLETİN GÜNEYDOĞU HALKINI KOKUMASIZ BIRAKMASI TESPİTİ ÇOK DOĞRU BİR TESPİT ŞİMDİ DAHİ GÜNEYDOĞU HALKI UYUŞTURUCU HIRSIZLIK GASP MAFYA,VARİ ÇETELERİN PENÇESİNDE ÖCALAN VE BDP 6.7 EKİM OLAYLARINDA BU ÇETELERİ KULLANMIŞTI!!! "

Musa

NİYE YALAN KONUŞUYORSUN.. Biraz olsun doğru konuşun. Hele hele kırsal kesimlerde ve alan hakimiyeti kurdukları yerde can ve mal korkusundan dolayı hemen hemen herkes vermiyor mu? Nerde hür irade.. Allah için doğru olun. Ama nerde sizde o doğruluk.

amedislam21

Sen ve zihniyetindeki pkk tatafından kandırılmış zavallilar % 90 da oy aksanız kimsenın sızden tırstıği yoğ buni bi tarafınıza sokun ya adam olıp yola gelırsız yada sızi gömer üstünüzden yol geçırırler

murat

bunu bilmeyenmi var)