BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.447,78

Kudüs'ü boşver, belediyelere bak!

Kudüs konusunu nasılsa üç-beş güne unutacaksınız. En iyisi iç siyasete dönüp, sizlere gerçeğe yakın bazı sağlam dedikodulardan bahsedeyim.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
Misafir

güzel olmuş kaleminize sağlık.

Misafir

Hangisi yalanla örtülü değil ki?..........Demokrat, doğru yol, ana vatan, refah, fazilet, milliyet, adalet, kalkınma… Türkiye’nin yakın dönemindeki sağ partilerin adları bu !...........

Misafir

AKP ye göre kendilerini desteklemeyen ve oy vermeyen her vatandaş potansiyel "vatan haini" dir. Darbe karşıtlığının da tek sahibidirler,bayrağın da toprağın da tek sahibi onlardır.Ama gerçekte onların karşısındaki yüzde elli onlardan yüz kat,bin kat daha çok sever vatanını,bayrağını!

Nihat Yıldırım

Bürokraside de gereken yapılmalı, bazı özel bütçeli kurumların başındaki İHL mezunu olanlar lütfen gözden geçirilsin, yapılanlar kul hakkı, ehil yönetici atamak lazım,yerine atanabilecek kişiler mutlaka vardır, kul hakkına titiz insanlar mutlaka vardır,

Misafir

Ankarada ilçe belediye başkanları var.fetocularla boy boy resimleri olan.beraber projeleri olan bu başkanları istemiyoruz artık.15 temmuz şehitleri için.

Misafir

Kudus u bahane ettiler ne oldu MAN adasina cikan paralar,ne oldu bakanlarin rusvetleri?Ya arkadas bunlar kadar konuyu rahat kapatabilen kimse yok,sanki hicbir sey olmamis gibi tutmuslar kudus un yakasindan amac kendi davalarini unutturmak!!!!

Misafir

Lamı cimi Kudüs'ü yok.................Rüşvet aldığı iddia edilen bürokratları tekrar soruşturmalı ve delil durumuna göre davaları açmalıdır.

Misafir

Ellerinde hiçbir delil olmamasına karşın okulları, bankaları, şirketleri, gazeteleri, baklavacıları, börekçileri cemaatçi diye kapattılar. Damat Berat Bey açıkta kaldı."35 sene içerisinde Cemaatin yüzlerce okulunda okuyan yüz binlerce, milyonlarca gencin bir tanesiyim" dedi.

Misafir

yıllarca roman vatandaslardan oy toplamak için imar izni vermeyen şişli belediyesine bakılmalı ilk olarak

Misafir

İstanbul Belediyesi’nin 2017 bütçesi 42 milyar; Bu kadar büyük bir rant dağılımını kaldıracak bir kaynak yok. Reis başka karar vericileri yok etmek zorunda. Erdoğan kan kaybetmeden bu süreci artık yönetemez. Çünkü ekonomi tekliyor.

Erol Baron

Yazının içinden seçtiğim 3 cümle yorum oldu.... 1)Müslümanlar birbirini silahla, kafiri ise bedduayla öldürmeye çalışıyor.... 2) Sizler, bugüne dek İsrail'e beddua ettiniz ama bitme noktasına gelen Filistin oldu! ... 3)Aynı zamanda kamuoyunun nabzı da tutuluyor. Vatandaşların belediyeden ve belediye başkanından memnun olup olmadığı da soruluyor. Gelen sonuçlar berbat!.... Türkiye'yi çok iyi resmetmiş Sn S. Özışık.

Misafir

17/25 aralık yolsuzluk olaylarına adı karışan akp li 4 bakanı abd ye teslim edin.madem onlar burada yargılanmadı,abd de yargılansın.

Misafir

İran'a yaptırım öngören karar Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi kararıdır!...Başka çaremiz yok Küfür hakaret yerine Devlet aklını oluşturacağız.

Misafir

Hollanda'da "Cizre" gibi insanlığa karşı işlenen suçluların yargılandığı LAHEY uluslararası mahkemesinin olduğu bir şehirdir..

Misafir

Sayın editör Gençoğlu denen trolün herkese hakaretler eden yazılarını kesintisiz yayınlıyorsunuz ama bizlerin hakaret içermeyen eleştirel yorumlarını neden yayınlamıyorsunuz. Yoksa GENÇOĞLU sizlerden birimi??????

Misafir

hani kudüste kalacaktın dönmeyecektin ???

ulvi nedret

Kudüs'e git,İsrail askerlerine karşı savaş.Burada millete ayr verme.

murat soydan

MUŞ belediyesinede sıra gelecek mi ???

Misafir

Kuduste muslumanlarin mubarek ve kutsal mekanidir!! Neden vazgecelim?

Misafir

kur an ın yeni inmeye başladığı zamanlarda,kıble kudüs tü.ama oz amanın müslümanalrı kıblenin kudüs yapılmasına soğuktu.onalrın arzusu mekke deki kâbe nin kıble yapılması idi.kâbe nin kıble yapılması hayali içindeydiler.kısa bir müddet, böyle devam etti.bir gün,müslümanlar cemaat halinde namazda iken,kıble nin kâbe olarak değiştirildiği ayetler nazil oldu.cemaat yönlerini,namazı bozmadan; kudüs yönünden kâbe yönüne çevirdiler ve hepsi çok mesrur ve mutlu oldular.arzu ve hayallerini gerçekleştiren Allah a hamd ve şükür ettiler.o zamanın müslümanalrı kudüs ün kıble olmasını hiç istgememişlerdi.ne yazık ki,bu zamnaın müslümnlarının içinde kâbe nin kıple olmasından memnun olmayanlar var galiba.kudüs ü gözlerine diktiler.

Misafir

yahu bizim Mekkemiz Medinemiz var, birakin da Kudüs Yahudilerin, Hiristiyanlarin olsun!

Misafir

esenyurt belediye başkanı neden istifa ettirildi:? fetocu mu, rüşvetçimi, anlatırmısınız yazar beyefendi ???

fahri horokom

ülkemizde bir çok noktada belediye çalışması adı altında bir kaç gğnde bitecek işler aylarca bitirilmeyip insanlar fena halde kışkırtılıp Akpartiye bilendiriliyor. Bunu da araştırın lütfen

vatan

süleyma bey ALLAH AŞKINA bir ilçe

Misafir

Süleyman Bey sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyorum.lütfen Orhangazi belediyesine de müfettiş göndersinler.Durum içler acısı.Sadece şunu belirteyim 2016 yılı özel kalem faiz gideri 1025000 tl'dir.Satılan araziler,satış yapıldıktan sonra yapılan plan değişiklikleri,kabarık faturalar,% 30 luk dilimi aşan personel giderleri vs.vs.Bundan sonra vebal bu yazıyı okuyup gereğini yapmayanlarındır.