BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.454,18

İran'dan büyük gözdağı: Karar meclisten geçti!

İran meclisinin ABD’nin yaptırımlarına yanıt olarak kendi füze programının geliştirilmesi için 520 milyon dolarlık bir kaynağın ayrılması ile ilgili yasa tasarısını onayladığı açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
gencoglu

ha iran ha abd ha İsrail ha İngilizler hepsi Müslüman düşmanı sapkın kafirlerdir bugüne kadar iran israile ancak havladı ne oldu koca bir hiç

deniz

Iran ne abdye nede daes e pabuc birakir hicbirinden korkmaz oyle yaptirim falanda dinlemez yasasin iran islam devrimi yasasin iran islam cumhuriyeti yaninizdayim iran kanimin son damlasina kadar .

deniz

Bu sene yuce rabbimbenim guzel allahim kismet ederse irana gidicem ve sayin hayrani oldugum hasan ruhani nin elini sikicam ve kendisine hikayemi anlaticam iran icin canimi veriri m iran icin olurumde oldururumde .

deniz

Canim ulkem iranin abd ye cevap vermesine sevindim canim ulkem irani cok seviyorum irana asigim iran benim vatanim iran benim atalarimin memleketi damarlarimda tasiyorum kanini ulkemin kanini .

deniz

Keske iran islam devrimine benzer bir devrim turkiyede olsa keske seriat ile yonetilsek .

deniz

Buradan ankaradan turkiyeden sayin ayetullah hamaneye ve sayin hasan ruhaniye kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum ve sizleri cok seviyorum.

deniz

Gecen Haziran ayindamalesef bizim solcularinda savundugu isid daes denen hainler ulkem irana saldirdi . Iran parlamentosuna saldirdi ve benimde cok sevdigim saygi duydugum sayin devrimin mimari ayetullah humeyni nin mezarina saldirdi . Iran abd ye ve iside gunlerini gosterecek insallah .

deniz

Iran a hayranim memleketimi coòòoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum o camileri o saraylari yemekleri beni cezbediyor ayrica ben ayetullah hamaney I ve sayin hasan ruhaniyi cok seviyorum cok cok

deniz

Bende iranliyim ve irani cok seviyorum iran cok guzel bir ulke bende bu sene irana gidicem ve tahran universitesinde namaz kilicam abd iranla savasamaz abd kafiri irana hicbirsey yapamaz

Farabi

Aferin,devam edin.Amerika dan korkmayin,hatta butun Islam ulkeleri birlesmeli,teknolojilerinide birlestirmeliler.

  • 1