BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.451,39

FETÖ'nün 'gaybubet evleri' sorumlusu külçe altınlarla yakalandı

FETÖ'nün 'gaybubet evleri' sorumlusu rezidans dairede külçe külçe altınlarla yakalandı. "Gaybubet evleri" baskınlarından, külçe külçe altın ve paralarla izdivaç, talebe, muhacir ve Fatih sorumluları çıktı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

BİR HABER: Zaman yolculuğu yaptığını iddia eden Mia, Korkutan açıklamalar yaptı. 2600 yılına gittiğini ve ülkelerin yok olduğunu söyledi. Mia zaman yolcuğulu sırasında robotlar, uzaylılar ve insanlar hakkında ise şok iddialarda bulundu. Mia "2600 yılında birlikte yaşayan robotları, uzaylıları ve insanları barış içinde gördüm. Bir şehrin ara yollarında yürüdüm ve etrafımdaki binalar kilometrelerce yüksek gibi görünüyordu" dedi. BİR YORUM:Madem barış içinde yaşanır bir zaman buldun ,niye bu zamana geri döndün?Sen aptal mısın?Kötülükler mi seni çekti?

Misafir

o beddua asil bu zalimler ve yandaslarina tuttu. Dünyalarina ahiretini sattilar. mazlumun ahini aldilar

abdl

FETÖ den alınan ve el koyulan mal varlıkları paralar altınlar dövizler nerde ? Nereye gitti onlar buharlaştımı ?

Cengiz

Dikkat edersenez hemen mergun bir feto haberi var neden ? Cunku bazilari bu konunun sogumasini istemiyor, yalan da olsa eskide olsa yaziyorlar neden? Cunku birileri "cambaza bak" oyunu yapiyor, cunku bazilari aslinda ne oldu sorusunun sorulmasindan cok korkuyorlar, onlarda biliyorlarki insanlar sorusturmaya baslarsa maskeler dusecek.

Misafir

Sıradan Fetö müritleri bildiklerini açıklasınlar.Kademe kademe üste doğru hepsi belirlenip yakalanırlar.Müritler görsün bu haber tepedekilerin ceplerini nasıl doldurduklarını ve sıradan müritler kadar sıkıntı çekmediklerini gösterir.Biraz aklı olan bu hareketin şeytanın uzantısı olduğunu anlar.Soru çalan,özel hayatı araştıran şeytan dostudur.

Misafir

Bazen gerçekten Teşekkürü ve Alkışı hak ediyorsunuz.Teşekkürler ve Alkışlar Editörüm için.

Misafir

Teşekkürler ve alkışlar editörüme.

Aklın zıplaması

FETÖ oyunu 81 Milyon insanı oyuna getirme oyunudur.Okumasını,görmesini,duymasını bilenler bu oyunun nasıl oyun olduğunu anlamışlardır.Kendi kendimizi kandırmayalım.Büyük paylaşımlar büyük oyunlar neticesinde gerçekleşir.

Mert mert

Oy oy oy. Bunlar 15 temmuz da reis e altım tuzağı da kurmuşlardi. Allah nasıl da planlarını ters düz ediverdi. Pevsilvanya deccalinde iyi nefes varmış. Bir beddua etti. Hepsi tuttu münafık taraftarlarına.

Orda bir köprü var uzakta

Bunlara bu kadar altını kim vermiş acaba!?...

Zombi hainlere idam ne zaman gelecek

14 temmuzdan hemen sonra, konuyu (fetönün kahpe bir hain olduğunu) anlayıp gidip emniyete bildiklerini anlatmamış olan, o gün bu gündür saklanan, yakalandığında ise pişmanım diye kıvıran herkes haindir. Aha bu hain gibi. af olayını asla kabul etmiyorum, serbest te kalmamalılar, içerde beslenmelerine de karşıyım, idam karseşim idam istiyoeum.

ali yılmazer

ne para varmış bunlarda, hainler.

  • 1