BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.455,13

El-Ğanim: 'Türkiye muz cumhuriyeti değildir'

Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim'in Avrasya Meclis Başkanları Üçüncü Toplantısı'nda söylediği "Türkiye muz cumhuriyeti değildir"şeklindeki ifadesi ülkesinde geniş yankı buldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Beğenmiyoruz ama muz cumhuriyetlerindeki adalet bizde yok.

Misafir

Arap liderler sunu unutmayin;Turkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Ataturk un ulkesidir ve hic bir zaman Araplar gibi yasamayacaktir.Suan gordukleriniz sizi yaniltmasinbu ulkenin insaninin mayasi Cumhuriyettir,bazilari ozunu unutmus olsa bile gercek budur!

Misafir

15 Temmuz Cemaat Temizliği sonrası işe alınan 635 güvenlik korucusu kaçakçılık, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu madde suçları gibi çeşitli suçlara karıştığı ve terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırdı..................

Misafir

Sevdide ne yaptı? ?Daha ne yapsın efendii? haşmetbeap reis-i zülcelal hazretlerine koskoca tayyare hediyye eyledi.Gerçi 400 milyon dolarcık ama olsun.

Misafir

Sevdide ne yaptı?. Gelip ülkemize dev yatırım mı yaptı?. Yörsan Sahibi olan Katarlılar konkordato ilan etmiş. Bu ne sevgi ah! bu ne ızdırap.

tekfur

Sonra Arap seviciler denince kızıyorlar.Araplardan başkası sevmiyor ki bizimkileri.

Misafir

Karşılığında ne alıyorsun ey katar angını.trabzonu parsel parse alıyorsun.ama nasıl izmire döktüysek sizide inşallah Karadeniz'e..........

Misafir

doğru söylemiş.düşündüm kararım değişti.türkiye muz cumhuriyeti değil,muz sultanlığıdır.cumhuriyetlerde adalet,hukuk,özgür,güven,yargı bağımsızlığı,kuvveler ayrılığı gibi bir kabile devletinde olmayan ayrıntılar vardır.katar emirlğinde böyle şeyler olmadığından el-ğanim durumu hemen fark etmiş.kendisine teşekkür ediyorum,uyarısı için.evet,türkiye muz cumhuriyeti değildir;muz sultanlığıdır.bu kabile devletinin birinci sultanı erdoğan dır.Allah,ikincisinden saklasın.

Misafir

2018'in 2. çeyreği biteli 4 ay oldu gardaş; sen hangi devirde yaşıyorsun?

türkiye muz cumhuriyetidir.

Türkiye muz cumhuriyeti oldu.Merkel emir verdi, alaman mahkümlar dışarı çıkarılıp uçaklarına eskor edildi,şimdi ABD li rahip çıkacak ve yallah ABD ye .Bu ancak muz cuhuriyeti mahkemlerinde olur muhterem, şey efendi yani senin ülken gibi ülkelerde olur.

Misafir

Peygamber efendimizi karıştırmayalım. O Kureyşlidir ve bir istisnadır. Burada bahis konusu olan ise Osmanlının idam ettiği Mekke şerifi Hüseyin'in soyundan gelen ve medeni milletlerce adam yerine bile konulmayan Arap şeyhleridir.

Başkan EL MAĞDURO

Türkiye muz cumhuriyeti değilmiş. Dışardan, Katar'dan öyle mi görünüyormuş!?

KİMSESİZ YAŞAR

EKONOMİK SALDIRI OLDUĞU KESİN..BU SALDIRI BAŞKA BİR ÜLKEYE YAPILSA DAHA FAZLA CİDDİ SONUÇLARI OLURDU...ABD İNGİLİZ ANAHTARI VE SİYONİST İSRAİL BAŞARAMAYACAKSINIZ ULAN...

Misafir

Bizde kriz yokki, nerden çıkartmış.

Misafir

bu araplardan dost most olmaz arap sevici gardaş

Muhammet

Gözünü sevdigim, dost kötü günde belli olur. Bu adam kötü günde destek oluyor daha ne yapsin. Demeçlerinin dahi ekonomiye güven açisindan faydasi var.

Misafir

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Global Ratings, Türkiye'nin 2018 yılının ikinci çeyreğinde resesyona girebileceğini belirtti.

Abdullah

Peygamber efendimiz de araptı.yazdıklarınıza dikkat edin lütfen

Misafir

ARAPLARDAN DOST DOMUZDAN POST OLMAZ

MİSAFİR

AMAN YARABBİM ..NE DE GÜZEL YAĞ YAKMIŞ BU ZAT ..

  • 1