BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

CHP'li Enis Berberoğlu'nun kızı Ekrem Dumanlı'nın gelini mi?

CHP'nin tutuklu vekili Enis Berberoğlu'nun kızı Zeynep Dilara Berberoğlu'nun FETÖ'cü Ekrem Dumanlı'nın gelini olduğu iddiası yalan çıktı. Berberoğlu'nun kızı Yeni Akit'e yaptığı açıklamayla ateş püskürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
tanrımisafiri

Nurettin Veren in bütün söyledikleri doğru çıkıyor adam evli diyorsa evlidir fetonun kendi kayıtları nda vardır resmi kayıtlarda evli çıkması zaten beklenemez Enis Berberoğlu nun itirafçı olma durumu göz önüne alınarak bu konu şimdilik rafa kaldırıldı yakında gerçekleri öğrenirsiniz

Misafir

Sözde itirafçı olan bu N.Veren denen adama dikkat edilsin,o kadar iç içe nerdeyse kan bağı olabilecek derecede bağlıydı o örgüte,nede olsa yıllarca o örgütün topladığı "hayır işlerinde kullanılacak" adı altında toplanan paralardan maaş almış bir adama zerre kadar güvenilmez,adam kendince bir tezgah kurmaya çalışıyor ama yemezler bu ucuz komploları.

Farklı Bakış

Veren denen kişi Fetocu değilmiydi. DEMEKKİ RUHLARINA İŞLEYEN BAZI DAVRANIŞLAR DEĞİŞMİYOR

yaay76

nurettin veren bir şarlatan işi gücü millete iftira atmak

Misafir

Çamur adamların yaptığı hep bu zaten çamur at izi kalsın

baltacı

vııı..avukat olmuş Ekrem Dumanlıyı tanımıyomuş..

ASSİVAS

bir taraf da yeni akit diğer taraf da sözcü ve cumhuriyet gazetesi, bunlara itibar edilmemesi lazım olaya at gözlüğü ile bakıyorlar habercilik ile yakından uzak dan alakaları yoktur.idoolojik boyutu tarafsızlıklarını kapatıyor.

yusuf ziya

öyle basarili bir avukat ki dumanlinin ismini hic duymamis nerde yasiyor bu avukat

bunu iyice okuyun

yahu gözümüzün önünde fetöyü bu vatanın başına bela ettiniz, fetönün bütün atamalarını ellerinizle yaptınız, fetö yargıyı kolluğu ele geçirdikçe ülke barsaklarını temizliyor diye mutlu oldunuz, şimdi kalkmış zihniyet olarak tamamen zıt olan chp ye fetöyü yamamaya kalkıyorsunuz, düşünsenize sizin yaptığınız binlerce fetö atamasının sadece bir tanesinde chp nin parmağı olsaydı nasıl da ayaklanacaktınır, ayıptır be ayıp, ha bu arada ama aldandık yalanını da bırakın, o hoca efendi diye peşinde koştuğunuz alçağın devleti nasıl ele geçireceğine dair kendi ağzın videoları 30 yıldır internette herkese açık dolaşıyordu zaten, kimseyi enayi yerine koymayın, günahınız o kadar büyük ki sizin...

Misafir

başta erdoğan olmak üzere ,akp liler silme olrak fetullah gülen ve cematı ile canciğer kuzu sarması idiler .şimdi ,başkalarını suçluyorlar.kendilerini gizlemenein yolu başkalarını suçlu göstermekten geçiyor herhalde.

vatandaş

Esefle kınadım hanfendiyi bu ülkede yaşayıp o zatın ismini duymamış olması (!)

Misafir

Bütün kripto fetöcülerin ortada cirit attığı ve yıllarca fetöye muhalafet edenleri fetöcülükle suçladığı bir ortamdayız. Bu verenler, gülerceler, küçükler, roklar dışarıda fetönün belalıları içeride oh ne ala memleket....

ODTÜ Yıldız

Toplam 60 kadar cemaatci AKP'li Bakan, Milletvekili, Belediye başkanı Başı kesilmiş tavuk gibi seçim"le sağa sola koşuşturuyor.... Oysa FETÖ'cü olsrak tutuklanmazlar!... Tayyip Mecliste coğunluğu kaybetmek istemiyor!..

Misafir

Herşey olabilir, Siyasal iktidarın OHAL ile her tarafını kendisine bağladığı bir adalet düzeni var.

  • 1