BIST 10.219
DOLAR 32,28
EURO 34,82
ALTIN 2.454,43

Cemal Kaşıkçı için özel testere getirildi

ABD’li New York Times (NYT) gazetesi, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’yla ilgili yeni iddialara yer verdi. Buna göre Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye gelen 15 kişilik ekipte, ülkenin adli tıp kurumunun başında olan Dr. Salah Muhammed Al Tubaigy de vardı. Ekibin Kaşıkçı cinayeti için özel bir de testere getirdiği ileri sürüldü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Bu adamlar havaalanından girerken bavulları x-ray den geçmiyormu. Koca testereyi bir taraflarına sokarak mı geçirdiler. Hökümet neyi bekliyor hala.

HASAN

CEMAL KAŞIKCI ÖLDÜRÜLDÜYSE BU İŞ MISIRIN CUNTACISI SİSİ VE ARABİSTAN KRALINA DAYANIR...nokta.

Misafir

BIRILERINE MESAJ NITELIGI DE OLABILIR

Misafir

Arkadasim Muhalif eger ulkende darbe yapmaya tesebbus etmisse, Teroristlik yapmissa, Devletin her kademesinde binlerce yolsuzlugun uzerini kapatip, binlerce insani magdur ederek kendi zumresine firsatlar yaratip bu firsatlarla devletin icini oymussa o muhalif devlete karsi sucludur.Ama bir adamin tek sucu fikirlerini beyan edip ulkesindeki sistemden mutlu olmadigi icin baska bir ulkede yasamayi secmisse bu adami ortadan kaldirmak cinayettir.Arada cok net bir fark var.Insan bu kadar basit dusunmemeli.

Misafir

Rusya muhaliflerini Ingilterede temizledi sonra ne oldu? Ingiliz hukumeti Chelsea nin sahibi olan adamin oturum ve calisma iznini iptal etti, Ingilterede bulunan tum Rus devletine yakin isadamlarina yatirimlarindan el cektirildi bunlarin icin Alisar Osmanov bile Arsenaldeki hisselrini satmaya mecbur edildi. Rus eski ajanini zehirleyenlerin kimliklerinide Ingiliz hukumeti ifsa etti, Rusya ile diplomatik iliskilerini minimale indirdi. Hicbirsey yapmamis degilmi?

SAMET

BİR ABD AJANI İÇİN BU KADAR YAYGARA KOPARILMASI NE KADAR MANİDAR.HANİ BENİM 20 SİNDE KARA TOPRAĞA GİREN YİĞİTLERİM.HANİ BENİN ÇÖP YIĞINLARI ARASINDA BİR PARÇA EKMEK BULURUM DİYE ÇÖP YIĞINLARINI KARIŞTIRAN ALİLERİM VELİLERİM AHMETLERİM AYŞELERİM ZEHRALARIM.

Misafir

eee rabbım okadar buyukki adı selman temizlesin bunu

Misafir

Nasıl bir önlemi kastediyorsunuz. Bu adamlar diplomat ve hiç bir şekilde üzerlerini valizlerini arayamazsınız, onlar izin vermedikçe konsolosluk binasına dahi giremezsiniz. Nasıl olacak bu iş BAŞKAN efendi????

Misafir

Diplomatik pasaport sahibi oldukları için onları arayamazsınız.

Misafir

o 15 kişinin adını resmini interpole verin yakalansınlar hiçbir havayolu ile ucuşta yapılamaz

Misafir

AİHM ni biz Afganistan'da kuveytte Mısır'da ırakta Suriye'de gördük Filistin'de her gün görüyoruz,emperyalist terörist işgalci batıda adalet arayanlar üşütükler galiba

Misafir

AiHM dediğinde aynı emperyalist sisteme hizmet eden bir kurum,,uyanın artık uyanın uyanın

sedat aslan

suud hükümeti KATİL ÜLKE oldu bu lekeyi silemezler dünyada pretosto edilmeli

Misafir

Trampla uşağı Arabistan yöneticileri beraber ortadan kaldırdılar adamı ,şimdi sahtekar ABD numara yapıyor diğer devletler mevzuyu çakmasın diye

Misafir

Özel Testere diyorsunuz ya, Allah korusun, böyle bir şey olmamışdır İnşallah öyle umut ediyorum, testere nasıl ülkeye getirildi hava alanları didik didik arama yaparken ne çelişki buya

k.k.k

Burada önemli olan konu şu. Cemal Kaşıkçı neden ortalıkta yok, ya da neden öldürüldü ? Sebebi nedir ? Ama aslında bunun hesabını verecek olan Suudi Arabistan elçiliğidir. Ailesi de bunun için AİHM'ye kesinlikle gitmelidir ! O gün o elçilik binasında bulunan herkes sorgulanmalıdır.

Misafir

gezizekalı olarak istifasını istemen normal demi trafik kazalarını da önleyemiyor hükümet istifa hakketen

Misafir

oğlum sen nasıl bir insansın ya. bence değilsin.

Başkan EL MAĞDURO

Bizde nedense önleme yok. İş işten geçtikten sonra araştırmaya başlıyoruz. Sorumlu birilerinin ya da Hükumetin istifa etmesi şart.

ahmet

ne var bunda. suudi rejimi kendi rejimi için tehlikeli gördüğü birisini yakalamak istiyor. bizim mit gidip fetöyü dürüp gelse itiraz mı edeceğiz. rusya kendi muhaliflerini ingilterede temizledi.. kmin sesi çıktı.. başka ülkelerin iç işlerine karışmayın. onlar da sizinkilere karışır..

Dekom

Elbabdan terositleri paketleyince alkislayanlar simdi susuyor .orda nekadar alkisladiysak bunuda elektirecegiz elin arabi ulkemizde operasyon yapiyor biz de izliyoruz. Sonrada cikip yapanin hicmi sucu yok tabiki var varda hani nerde niye yakalayamiyorsun 10 gun olacak hic bir gelisme yok daha arama yapilamadi .adil olacaksin maalasef .bu is macaristandan bosnadan elbabdan adam kacirmaya benzemez. Alabiliyormusun fehriye erdali belcikadan almanyadan.

Misafir

Adamlar resmen kasaplık yapmaya gelmiş cesarete bak sen.

Misafir

mal kafa, işiniz gücünüz Türkiye'yi suçlamak her ne olursa olsun, yapanın hiç mi suçu yok.

xtr

Türkiye rezil olmuştur. Ama bizimkilerin gıkı çıkmıyor. Memlekete bak.

  • 1