BIST 10.219
DOLAR 32,28
EURO 34,82
ALTIN 2.454,43

Barzani'nin oyunu ortaya çıktı! 200 bin Yahudiyi...

Referandum ve Kürdistan için İsrail’den destek gören Mesut Barzani’nin İsrail’de yaşayan yaklaşık 200 bin Kürt kökenli Yahudiyi getirerek elini güçlendirmek istediği ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
mevhibe inal

100 yıl önce de İngiliz Osmanlıyı bölmek için Büyük Arap Devleti sözü veriyordu! Küçük kukla devletçikler kurup, sömürdü, sonra da yıktı. Şimdi de Siyonistler Müslümanların arasına duvar çekip, sömürmek için Irak, Suriye, İran, Türkiye'yi bölüp Büyük kürdistan masalı ile Büyük İsrail kurma çabasında..

Misafir

bütün var olan milletler gibi kürt halki da kendi özgürlugune kavusmak istiyor bunu gevelemenin hic bir anlami yok yollari acik olsun diyorum

savaş

Alıştırarak söylüyorlar,suriye ve ıraka yahudileri getirecekler.BOB iyi çalışıyor.Her kes BOB için görevini yapıyor...

vatan millet devlet kutsalı

her tarafımız kahpe,hain ve düşman dolmuş,artık uyanalım ey millet,zaman uyuma zamanı değil,güçlenme birlik zamanı haala şu olanlardan sonra hainlik yapanlar,derhal ülkemizi terk etsin..

Sevgi Atabay

Tayyip Erdogan da gürcü-rum ve yahudi kökenli, kendine Türk diyenlerin ezici cogunlugu devsirmedir. Bu konu da A. Dilipak'in yazilarina bakilabilir. Anadoluda yasayan rum, ermeni, cerkez, gürcü, laz, bulgar, romen, arap, asuri ve daha onlarca halk türklestirilerek, asimile edilerek "türk milleti" diye bir millet ortaya cikmis. Bu gercekler ortadayken hala irkcilik yapmak cahilliktir. Kürt halkindan da islam, hiristiyan, ezidi, alevi, yahudi dinini benimseyenler var ve bu da dogaldir.

ddd

Peki sinsilik oluyor diyelim. Ya 3 milyondan fazla suriyeliye vatandaşlık veren kişi ne oluyor bunu açıklayın.

ufuk

Sadece Rise helal olsun diyorum.Gerisi angarya Kürt düşmanlığın nasıl ayyukaya çıktığını gördük.Boş kardeşlik laflarını da biz artık yemeyiz.Neymiş Kerkük Türkmen şehiriymiş.ığdır kars ardahan diyarbakır urfa antep malatya tunceli vb.Kürt şehiridir diyen var mı? Barzani de bunlar Kürt şehirleri dese ne olacak? Neymiş biz kardeşçe yaşıyormuşuz.KIKBY'de Kürtler Türkmenler, Araplar kardeşçe yaşayacak.Sırf Kürtler olduğu için bu düşmanlığı bırakın, Bizim sınırlarımızın dışında halk bir irade ortaya koyarsa dünya düzeninde yeni bir devlet kurulacak.Halkın iradesine saygı duyalım kendi kaderini kendi tayin etsin , evet ya da hayır kararını versin.

Misafir

kürtlere kucak kavramını yakıştıran zat tc 1952 natoya girdiğinden belli abd nin israilin ab nin kucağında sen önce kendine bak

hain plancılar

birde gizli yahudi ve ermeni kürtler var

mesut barzani ailesinin geçmişi

Muhtemel bir savaşta Türk askerinin Kuzey Irak'ta yer almasını istemeyen Barzani Ailesi'nin, Kürt Yahudisi olduğu ve ailenin pek çok haham yetiştirdiği ortaya çıktı. Prof. Yona Sabar, Yahudi Barzani ailesinin kurucusunun 16. yüzyılda yaşayan Haham Samuel Barzani olduğunu belirterek, ailenin sonraki yüzyıllarda Musul, Kerkük ve Erbil yöresinde etkili olduğunu söyledi. Ancak, Barzani ismini taşıyan herkesi Kürt Yahudisi olarak görmenin doğru olmadığını savunan Prof. Yona Sabar, Barzan doğumluların bu isimle çağrıldığını söyledi.arihçi Ahmet Uçar, Osmanlı arşivlerinde bölgede bir tek Barzani ailesi bulunduğuna dair kayıtların yer aldığını hatırlatarak, günümüz Barzanileri'nin atalarının Yahudi olduğundan şüphe duyulamayacağını ifade etti. Ahmet Uçar, Prof. Sabar'ın, Barzaniler'in ne zaman müslüman olduklarına ilişkin detaylara girmediğini de savundu....

mesut2

arşı çıkardık çıkıyoruz da çeçenlerin bağımsızlığına uygurların bağımsızlığına karşı çıkmıyor muyuz rusya nın çin in toprak bütünlüğünü savunmuyor muyuz

Mahmudo Pasha

Kürt kökenli yahudi nedir yaw, kürt kriptosu yahudi demelisiniz. Kürtten türkten araptan ingilizden almandan... yahudi olmaz. Yahudilik bir ırktır.

mesut barzani ailesinin geçmişi

Muhtemel bir savaşta Türk askerinin Kuzey Irak'ta yer almasını istemeyen Barzani Ailesi'nin, Kürt Yahudisi olduğu ve ailenin pek çok haham yetiştirdiği ortaya çıktı.Kendisi de bir Kürt Yahudisi olan UCLA öğretim üyesi Prof. Yona Sabar, yazdığı kitapta bu iddiaları doğruladı. Tarihçi Ahmet Uçar da, Osmanlı arşivlerinde, Sallum Barzani adlı bir hahamın önce Selanik'e, arkasından da Kudüs'e sürgün edildiğine dair bir belge yayımladı. Bilindiği gibi, Molla Mustafa Barzani ile oğlu Mesut Barzani, İsrail'le kurduğu iyi ilişkilerle tanınıyor ve İsrail öteden beri Irak Kürtleri'nin bağımsızlığını destekliyor.....

Filinta

Yaşasın Yüce Türk Devleti! Kahrolsun israil Kahrolsun abd-rusya ve onların tasmalı köpekleri !!!

caver macet

rahmetli Erbakan bugünleri 30 yıl önce görüp anlattığında herkes dalga geçiyordu.ileri görüş böyle olur.

Jew

Yahudiler cektigimiz acilardan ve kimi etnik paydalardan dolayi kardesimizdir. Yasasin Israil. Yasasin ABD. Yasasin Rusya...

emir

1948'de kurulmuş bir devlet bütün dünya düzenini dizayn ediyor.Biz de mal mal bakıyoruz.Adamlar 100 yıl sonrasının hesaplarını yapıyorlar,biz ise yarın havanın nasıl olacağını bilmiyoruz.

cevaben

kucak sevene yapacak bir şey yok. Sevmeyenler bizim zaten

MESUT2

Adamların referanum yapıp özgürlük istemesi gayet doğal bişey.Maalesef gerçek İslamiyet unutulmuş, herkes kendi düşüncesi ve çıkarına göre bir İslamiyet oluşturmuş kafasında. Eğer kuzey ıraktakiler kürt değilde Türkmenler olsa idi, yine bağımsızlık için karşı çıkarmıydınız?

Halil Bağdaş

Madem Kucakta oturmak kötü bir şey, neden onlarca yıl Nato ve ABD nin kucağında oturdunuz? Yok iyi birşeyse,bırakta biraz biz oturalım.

Misafir

neden zorunuza gidiyor. müslüman olarak hak hukuk adelet siz yapın . ha aklıma gelmişken İsrail kurulurken kaçıncı olarak kabul ettik.

Misafir

"kürtleri israilin kucağına bırakmasaydı" deyip, asimile olmaya kızan akıl... Hey Allah'ım sen büyüksün. İyi güzel kardeşim, gidin kucaklarında asimile olmadan takılın. Önceleri "emperyalist düşmanı"ydınız. Sonra emperyalizmin kurucusu ABD nin kucağına gittiniz. Müslümanım dediniz, Selehaddin Eyyübi'nin torunlarıyız dediniz, hiç bir hareketinizde tek bir müslümanı barındırmadınız. Bir devletin bu hareket ile arkadaşlık kurması mümkün değil. Şimdi işinize geldiği için bu cümleyi söylemeniz çok kolay lakin ileride kucakta olmanın sonuçlarını hep beraber göreceğiz.

A.L.

UAHUDİ BU ADAM VE İSRAİL PLANINI EYLEME GEÇİRİYOR... AÇILIMDA BU ADAMDA İSTİFADE ETMİŞMİYDİ?

Sonuc bu

kurtlerin etrafindaki ulkeler da madem bu kadar farkindalar kurtleri israilin kucagina birakmasaydi. hepsi bizim kurdumuz ol asimile ol kimligini unut davasi guttu kurtlere. kurtler ne yapsin? kardeslik mi yaptiniz kurtlerden simdi bak yahudilerle arkadaslik kuruyor diyorsunuz?

  • 1