BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yollar kan gölüne döndü! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Aksaray'daki kazada otomobil motosiklete arkadan çarptı... Kazada 21 yaşındaki İsmail ve İbrahim Erkesikbaş öldü... Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde hafif ticari araç ile TIR çarpıştı... Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti... İki kazada 10 kişi de yaralandı...

Abone ol

AMASYA'nın Gümüşhacıköy ilçesinde sanayi Kavşağı mevkisinde, Tekirdağ'dan, Amasya'ya giden Satılmış Kara idaresindeki hafif ticari araç, yol kenarında park halindeki tıra çarptı.

Kazada, hafif ticari araçta bulunan Arife, Fatma ve Rıza Kara olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Nurdane, Hasan, Cennet, Saniye, Müjgan ve Satılmış Kara 112 Acil Servis ekiplerince, Gümüşhacıköy ve Merzifon Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

İşte Amasya'daki kaza yerinden görüntüler...

Aksaray’ın Eskil ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Gölbez Yaylası mevkisinde Tol Yaylası istikametine giden Yakup K. idaresindeki otomobil, aynı istikamete giden İsmail Erkesikbaş (21) idaresindeki plakasız motosiklete arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü İsmail Erkesikbaş ile motosiklette bulunan İbrahim Erkesikbaş (21) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücüsü Yakup K. ile araçta bulunan Ramazan K., Salih K. ve Özgür K. Eskil Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.