BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

YOLCU MİNİBÜSÜ İŞTE BÖYLE YANDI

Ankara’da park halindeki bir yolcu minibüsü, alev alev yandı. Çıkan yangında minibüs hurdaya dönerken, park halindeki 2 otomobil de zarar gö...

Abone ol

Ankara’da park halindeki bir yolcu minibüsü, alev alev yandı. Çıkan yangında minibüs hurdaya dönerken, park halindeki 2 otomobil de zarar gördü. Patlamaların meydana geldiği yangın, saniye saniye görüntülendi.
Olay; Sincan, Selçuklu Mahallesi, Oğuzhan Sokak’ta saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sincan-Kızılay hattında çalışan 06 BS 3486 plakalı Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait özel toplu taşıma aracında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda bütün minibüsü sarardı. Patlama seslerine uyanan mahalle sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada vatandaşlar, minibüsün yakınındaki araçlarını bulunduğu yerden uzaklaştırdı. Olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini alırken; itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarının ardından söndürüldü. Çıkan yangında tamamen yanan minibüsün hurdaya döndüğü görüldü. Ayrıca, minibüsün yakınında bulunan 2 otomobil de yangından zarar gördü.
Öte yandan, minibüsün kapılarının açık olduğunu fark eden polis, kundaklama ihtimaline karşı durumu olay yerine inceleme ekiplerine de bildirdi. Olay yeri inceleme ekipleri, hurdaya dönen minibüste ve çevrede incelemelerde bulundu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)