BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Yeni günde hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden gelen son tahminler...

Abone ol

Hafta başından beri etkisini sürdüren yağışlar hafta sonu yerini güneşe bırakıyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Antalya çevrelerinde görülecek yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, güney bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak, gece ve Perşembe sabah saatlerinde Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu bölgelerde yer yer batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile bu akşam ve gece saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege ile bu akşam ve gece saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren bölgenin doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinde Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile yarın (Perşmbe) öğle saatlerinde kuzey kesimlerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; akşam ve gece saatlerinde Sinop çevrelerinde kuvvetli (30-50 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bu akşam ve gece saatlerinde bölgenin kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-04-18,-08.52.39.png

ekran-resmi-2013-04-18,-08.52.43.png

ekran-resmi-2013-04-18,-08.52.55.png

ekran-resmi-2013-04-18,-08.52.59.png