BIST 9.882
DOLAR 32,46
EURO 34,84
ALTIN 2.447,50
HABER /  POLİTİKA

Yıldırım'dan şehit ailelerine mektup

Başbakan Binali Yıldırım, şehit aileleri ve gazilere Kurban Bayramı tebriği gönderdi. Yıldırım'ın 15 Temmuz şehitlerine kendi el yazısıyla yazdığı bayram tebrikleri bölge milletvekilleri aracılığıyla ailelere teslim edildi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, 26 bin 238 şehit yakını ile 6 bin 916 gaziye Kurban Bayramı tebriği gönderdi. Yıldırım, 15 Temmuz şehitleri için yazdığı bayram mesajı ise ailelere bölge milletvekilleri aracılığıyla teslim edildi.

Binali Yıldırım, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde evinin önünde PKK'lı teröristlerce katledilen AK Parti Hakkari eski milletvekili adayı Ahmet Budak'ın ailesini arayarak taziyelerini iletti.

Yıldırım, taziye mesajında kalleş ve hain bölücü terör örgütü PKK'nın bayramda da saldırılarına devam ettiğini ve bunun hesabının mutlaka sorulacağını vurguladı. Bölücü terör örgütü PKK'nın Kürt sorunu olmadığını ancak Kürt vatandaşların PKK sorunu olduğunu belirten Başbakan, bu sorunu ortadan kaldırmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

ŞEHİT AİLELERİNE MEKTUP

Binali Yıldırım, 15 Temmuz şehitleri için kendi el yazısıyla bayram mesajı kaleme aldı. Yıldırım'ın 241 demokrasi şehidi ve 2 bin 222 gazi için yazdığı bayram mesajı ise bölge milletvekilleri ile AK Parti Sosyal Politikalar İl ve İlçe Başkanları tarafından ailelere teslim edildi.

ŞEHİT BABASI AĞLADI

Bu arada Düzce'de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün şehit ailesini ziyareti sırasında, Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektubu okuyan şehit polisin babası, gözyaşlarına boğuldu.

Bakan Özlü, Kurban Bayramı nedeniyle memleketi Düzce'de ve ilçelerinde bayramlaşmaya katıldı. Özlü, Beyköy beldesinde, 15 Temmuz darbe girişiminde bombalanan Özel harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen emniyet müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini ziyaret etti, şehidin babası Ramazan Baysan, annesi Hanife Baysan ve ağabeyi Ümit Baysan'ın bayramlarını kutladı. Bakan Özlü, Başbakan Yıldırım'ın şehit aileleri için yazdığı mektubu aileye takdim etti.