BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Yıldırım: Pazar günü İzmir'in dağlarında çiçekler açsın mı?

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Bornova ilçesinde EVET mitinginde konuştu. Binali Yıldırım önemli açıklamalar yaptı.

Abone ol

Anayasa değişikliği referandumuna 4 gün kala Başbakan Binali Yıldırım, çalışmalarına devam ediyor.

Bornova'da EVET mitinginde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, kendisini dinleyen vatandaşlara "Seni denize dökmekle, hanlikle suçlayan bu kafalara en güzel cevabı verecek misiniz" diye sordu.

Başbakan Binali Yıldırım, "Değerli kardeşlerim, bakın PKK, Kandil, Pensilvanya'daki teröristbaşı adeta zehir kusuyor. Kılıçdaroğlu diyor ki 15 Temmuz kontrollü bir darbe girişimidir. Bu ne demek? Bu Pensilvanya'nın ağzıdır. Sen 15 Temmuz'da belediye başkanının evinde otururken İzmir sokaktaydı. İzmir bayrağını eline aldı, meydana indi ve bu alçaklara dersini verdi. FETÖ alçaklarına o gece en güzel cevabı siz verdiniz" ifadelerini kullandı.

EN GÜZEL CEVABI GENÇLER VERDİ...

15 Temmuz hain darbe girişmi gecesi kalkışmaya karşı İzmir'in verdiği desteği hatırlatan Binali Yıldırım "asker kıyafetine bürünmüş alçaklara o gece en güzel cevabı gençler verdi" dedi.

Seçimle gelip seçimle gidilen, patronun millet olduğu yerde tek adam olur mu? diye soran Binali Yıldırım, mitingteki seçmenlere "pazat günü İzmir'in dağlarında çiçekler açsın mı?" diyerek seslendi.