BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
MAGAZİN

Yeşim Salkım'dan Söylemezsem Olmaz'da Gülben Ergen'e olay sözler

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler sarf etti. Salkım, daha önce eşinden şiddet gördüğünü de itiraf etti.

Beyaz TV'de Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunduğu 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Yeşim Salkım, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Canlı yayında eşinden şiddet gördüğünü de itiraf eden Salkım, daha önce davalık olduğu Gülben Ergen'i iğnelemeyi de ihmal etmedi. 

Yeşim Salkım, Ece Erken'in 'Daha önce fiziksel şiddete maruz kaldınız mı?' sorusu karşısında "Eşlerimin şiddetine uğradım" dedi. Salkım hangi eşinden şiddet gördüğünü ise açıklamak istemedi. Ama ilerleyen dakikalarda bu ismin 'Hakan Uzan' olduğu öğrenildi. 

Ardından Bircan Bali'nin "Peki hiç tacize uğradınız mı?" sorusu karşısında "Hayır hiç tacize uğramadım. Eğitimli bir aileden geliyorum. Yetişme tarzımda bunlara dikkat etmem gerektiği bana 40 sene önceden öğretildi" yanıtını verdi.

"ORTALIĞI BOŞ BULMUŞTUR": Konu ilerleyen dakikalarda şu sıralar sık sık televizyon ve radyo programlara katılan Gülben Ergen'e geldi. Daha önce Ergen'e evli olduğu dönemde eşi Hakan Uzan ile ilişki yaşadığı gerekçesiyle dava açan Salkım, 'Neden Gülben Ergen sık sık konuşuyor?' sorusunu şöyle yanıtladı;

"Şimdi biz konuşmuyoruz da ondan konuşuyor. Ortalığı boş bulmuştur. Eskiden sadece Beyazıt Öztürk'le 3 Adama katılan, burnundan kıl aldırmayan kadın, şimdi bakıyorum en olmadık, hiç kimsenin seyretmediği radyo programlarına filan gidiyor. Özgür Aras'la ikisinin uyguladığı taktik. Neyin sorulup sorulmayacağını önceden bildiriyorlar."

Sitene Ekle