BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.443,05
HABER /  GÜNCEL

Yaşar Nuri Öztürk niye böyle eridi?

Yaşar Nuri Öztürk'ün son halini görenler 'kanseri mi nüksetti' sorusunu sordular. Öztürk ise 'hastalığı yendiğini' söyleyerek 'Bu normal kilom' dedi.

Abone ol

İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, Halk TV'deki görüntüsü ile sevenlerini üzmüştü. Hayli zayıflayan ve deyim yerindeyse 'mum gibi' eriyen Öztürk, bilindiği gibi kanser tedavisi görüyordu.

Yaşar Nuri Öztürk'ün zayıflamış halini gören sevenlerinin aklına 'tedavi başarısız mı' oldu sorusu geldi.

SEMERİ VERDİK ATI KURTARDIK

, kanseri yendiğini belirterek durumuyla ilgili şunları söyledi;

- “Ben kanser oldum, mide kanseri. Ameliyat oldum. Semeri verdik, atı kurtardık. 12 Kasım 2011’de ameliyat oldum. Arkasından her ihtimale karşı 3.5 ay kemoterapi gördüm. Kimileri, bunu almam gerektiğini, dayanamayacağımı, çok hırpalanacağımı, söylediler. Ama ben yine de aldım.

Bana eğlence gibi geldi kemoterapi. Hiç problem yaşamadım. Midesi alınmış bir insandım ama kemoterapiden çıktıktan sonra 2-3 porsiyon acılı güveç yiyordum. Kemoterapi nedeniyle biraz saçlarım döküldü, onlar da daha sonra fazlasıyla yerine geldi."

yaşar-nuri-öztürk-zayif-halk-tv.jpg
BU NORMAL KİLOM

Yaşar Nuri Öztürk aşırı zayıflığıyla ilgili olarak ise yıllarca judo yaptığını vurgulayarak, "Eskiden 10-12 kilo fazlam vardı. Ameliyat sonrası bu kiloları verdim, şimdi normal kilomdayım" dedi.

yaşar-nuri-öztürk-zayif.jpg

Yaşar Nuri Öztürk giderek eriyor!

Halk TV'de programa katılan Yaşar Nuri Öztürk'ün aşırı zayıfladığı izleyenlerin dikkatini çekti.

yaşar-nuri-öztürk-halk-tv-zayifladi.jpg