BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48
HABER /  MEDYA

Ütopya'da savaş başladı! Kimler dokunulmaz?

Ütopya'da dokunulmazlığı kazanan isimler belli oldu. Gergin zamanların yaşandığı Ütopya'da bu hafta kim elenecek?

Abone ol

Ütopya'da herkesin merak ettiği soru: "Son yaşananların ardından dokunulmazlıklar el değiştirecek mi?"

Ütopyalılar gazete satışında ilk dörde girerek dokunulmazlık hakkı kazanan isimleri öğrenmek için toplandı. Semih ve Kurretülayn ayrıldıktan sonra ilk dokunulmazlıklar açıklandı. Peki bu durum sonucu değiştirdi mi? Geçen hafta dokunulmazlık kazanamayan Tuncay bu hafta bu hakkı elde edebildi mi?

Hafta boyunca Semih'le yüzleşmek için bu anı bekleyen Altar eteğindeki taşları döktü ve sıra heyecanla beklenen ana geldi. Serkan dokunulmazlık kazanan isimlerin yazıldığı zarfları almaya gitti.

Murat'a savaş açan Kurretülayn bu hafta da dokunulmazlık hakkı kazanmayı başardı. Semih üst üste yedici kez dokunulmazlık kazandı. Tuncay bir hafta boş geçtikten sonra yeniden dokunulmazlık kazanan isimler arasına adını yazdırdı.

Bu hafta gazete satışları sonucu ilk dörde girerek dokunulmazlık kazananlar Semih, Serkan, Tuncay ve Kurretülayn oldu.

Dokunulmazlıkların belli olmasının ardından Semihler ve bireyseller oylamada nasıl bir strateji izleyecek? Altar ve Kurretülayn eski gruplarıyla birlikte mi hareket edecek yoksa gurup arkadaşlarından birine mi oy verecekler? Hangi isimler elenme adayı olacak? Ütopya'ya kim veda edecek?