BIST 10.211
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.455,77
HABER /  GÜNCEL

Ünlü golcülere kelepçe şoku!

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan 15 kişi adliyeye gönderilmek üzere emniyetten ayrıldı.

Abone ol

Futboldaki şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden bir bölümü sağlık kontrolünden geçirildi.

Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 15 isme öğlen saatlerinde 7 isim daha ekledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aralarında Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Eskişehirspor sportif direktörü Ümit Karan'ın da bulunduğu şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KELEPÇE TAKILDI

Sabah saatlerinde de aralarında milli futbolcu Mehmet Yıldız ile şike iddialarının odağındaki isim Olgun Peker'in de olduğu 15 kişi adliyeye gönderildi. Milli futbolcuya Emniyetten çıkarken arkadan kelepçe takıldığı görüldü. Mehmet Yıldız'ın sakallarının uzadığı ve yorgun olduğu da gözlendi.

Aralarında futbolcu Mehmet Yıldız'ın da yer aldığı şüpheliler saat 09.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü.

Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden bir kısmının buradaki işlemleri tamamlandı. Futbolcu ve kulüp yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 15 kişi, Çevik Kuvvet otobüsüne bindirilerek, güvenlik önlemleri eşliğinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderildi.

TFF EMNİYETE'E GELİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, saat 14.00'de İstanbul Emniyeti'nden bilgi alacak.

EMENİKE DE SAĞLIK KONTROLÜNDE

Şike soruşturması kapsamında Cemil Turan, Emenike, Bülent Uygun, Tamer Yelkovan ve Korcan Haseki Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan aralarında Eskişehirspor teknik direktörlüğü görevini yürüten Bülent Uygun, kaleci Korcan Çelikay, geçen sezon Kardemir Karabükspor forması giyen ve Fenerbahçe'ye transfer olan Emmanuel Emenike ile futbolcu Sezer Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 12 kişi, sağlık kontrolünden geçirildi.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Uygun, Çelikay, Emenike ve Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 12 kişi, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Sağlık kontrolü işlemleri yapılan bu kişiler, yeniden emniyete götürüldü.