BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  GÜNCEL

Ünlü blog yazarları İstanbul'da buluştu

Fatma Samsa Yılmaz'ın düzenlediği etkinlikte ünlü moda, güzellik, sağlık, yaşam ve annelik blog yazarları bir araya geldi.

Abone ol

İstanbul'un ünlü mekanı 360 East Moda Restaurant'ta Tarçın Events'in 5. yılı kutlandı. Fatma Samsa Yılmaz'ın organizasyonu ile bir araya gelen blog yazarları, ünlüler eşliğinde sohbet ederken enfes ikramların tadını doyasıya çıkarttılar.

Güncel ve yoğun hayatın akışında blog yazarak deneyimlerini, bilgilerini internet kullanıcılarına ve takipçilerine özgürce aktaran blog yazarları bu defa İstanbul'da toplandı. İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa başta olmak üzere pek çok ilde blog yazarları bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini birbirlerine aktarırken ürünlerini yüzbinlerce kişiye tanıtmak isteyen firmalar da blog yazarlarını hediyelere boğuyor.

tarcın events annekaz

Sosyal medyanın eskimeyen trendi blog yazarlığı

Fatma Samsa Yılmaz'ın etkinliğine katılan annelik ve yaşam blogu sahibi Hayriye Koz Nam-ı diğer Anne Kaz Blog yazmanın sadece bir hobi olmadığını artık sosyal sorumluluk projesi gözüyle bakılması gerektiğini belirtti. Anne Kaz annelik ile ilgili tecrübelerden tutun da güzellik sağlıklı beslenme gibi popüler bilgilerin cömertce blog yazarları tarafından ele alındığını ifade ederken  yeni nesil medyada blog yazarlarının hayati öneme sahip olduğunu söyledi.

Blog yazarlarına özel burç yorumları

Blog yazarlarının toplantısına ünlüler de katıldı. Sedef Şahin, Hande Kazanova Özlem Mekik sohbetleri ile güne renk kattılar. Hande Kazanova'nın adeta soru yağmuruna tutulduğu gün çeşitli firmaların hediye dağıtımı ile sona erdi.