BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli gencin acı sonu

Bir okulun inşaatında yevmiye karşılığında çalışan üniversite öğrencisi bakın nasıl hayatını kaybetti...

Abone ol

Ataşehir'de bir okulun inşaatında yevmiye karşılığında çalışan üniversite öğrencisi Ömer Çetin (22) düşerek hayatını kaybetti. Üniversite harçlığını çıkarmak için günlük 30 TL'ye çalıştığı öğrenilen Çetin'in cenazesi incelemelerden sonra Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Olay sabah saat 10.00 sıralarında Batı Ataşehir'de inşaat halindeki Rotary Lisesi'nde meydana geldi. İnşaatın 3 katında çalışma yapan Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ömer Çetin, bilinmeyen bir nedenle düştü. Yaklaşık 15 metreden beton zemine çakılan Çetin, olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşlarının düştüğünü gören inşaattaki diğer işçiler hemen ambulansa haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri üniversite öğrencisi Çetin'in öldüğünü belirledi. Gördükleri manzara karşısında şoka giren arkadaşları ise konuşmakta güçlük çekti.

Olaydan hemen önce Ömer Çetin ile Trabzonspor-Fenerbahçe maçının kritiğini yaptıklarını söyleyen Ali Tokat, "Çok iyi bir insandı. Üniversiteye gidiyordu. Harçlığını çıkarmak için buradaydı. Önümüzdeki günlerde okuluna gidecekti" dedi.

Olayla ilgili geniç çaplı soruşturma başlatıldı.