BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  DÜNYA

Twitter bu iddia ile sarsılıyor! İşte IŞİD'deki MİT ajanları!

Irak Türkmen Cephesi milislerinden olduğunu söyleyen Nihat Yalnız adlı bir kişi, IŞİD çetelerinin içinden üç MİT ajanını tutukladıklarını duyurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Sosyal medya bugün dolaşıma giren IŞİD içindeki MİT ajanları iddiasıyla sarsılıyor. Twitter'da Irak Türkmen Cephesi milislerinden olduğunu söyleyen Nihat Yalnız adlı kişinin iddiaları kuşkuyla karşılansa da iddiaların ciddiyeti tüyler ürpertiyor.

Twitter hesabında kendisini "Eski İstihbaratcı Tuzhurmatu Türkmen Savunma Milisi" olarak tanıtan ve cepheden yazdığını iddia eden Nihat Yalnız adlı kullanıcı IŞİD içindeki 3 MİT üyesini tutukladıklarını iddia etti.

İSİMLERİYLE ÜÇ MİT AJANI İDDİASI

Twitter’da Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül’e mesajlar yazan ve Türkmen milisi olduğunu söyleyen kişinin iddiasına göre tutuklanan MİT ajanlarının adları şöyle:

Mahmut Yıldırım, İbrahim Çelik ve Kazım Şimşek.

Nihat Yalnız; Twitter’da Kazım Şimşek adlı MİT ajanının fotoğraflarını da yayınladı. Amerli cephesinde savaştığını söyleyen Yalnız; 23 Ağustos’ta IŞİD teröristlerinin arasında Mahmut Yıldırım adlı kişiyi tutukladıklarını yazdı.

DAVUTOĞLU'NA MESAJ: BU MİT AJANI BAŞINIZA BELA OLACAK!

Mahmut Yıldırım’ın 33 yaşında olduğunu ve uzun boylu olduğunu da belirten Nihat Yalnız Davutğlu’na şunları söylemiş: “IŞİD’li teröristlerle birlikte Türkmenlere kurşun sıkan yakaladığımız Mahmut Yıldırım adlı MİT ajanı başınıza bela olacak.”

"TÜRKİYE GÖKTÜRK 2 UYDUSU İLE IŞİD'E İSTİHBARAT VERİYOR"

Yıldırım adlı MİT ajanını ve itiraflarını Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’ne göndereceklerini söyleyen Nihat Yalnız; Mahmut Yıldırım adlı kişinin üzerinden kırmızı pasaport çıktığını da iddia etti.

Türkiye’nin Göktürk2 uydusundan aldıkları Irak ordusunun harekatını IŞİD’e bildirildiğini söyleyen Yalnız; bu bilgiyi ele geçirdikleri MİT ajanından öğrendiklerini öne sürdü.

2 MİT AJANI DAHA YAKALAYACAĞIZ!

Ayrıca; Türkiye’nin IŞİD’den varili 30 dolara petrol alıp karşılığında silah ve tıbbi malzeme, yiyecek verdiği de iddialarının arasında yer aldı. Yalnız ilerleyen günlerdeki mesajlarında 2 MİT ajanını daha yakalayacaklarını yazdı.

screen-shot-2014-08-25-at-3.34.27-pm.png

screen-shot-2014-08-25-at-3.34.36-pm.png

screen-shot-2014-08-25-at-3.34.43-pm.png

screen-shot-2014-08-25-at-3.35.17-pm.png