BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,89
ALTIN 2.432,50
HABER /  GÜNCEL

Türkiye böyle hırsızlık görmedi!

İstanbul'da polise gelen bir ihbar akaryakıt istasyonlarındaki ilginç hırsızlığı ortaya çıkardı!

Abone ol

Polis uyanık pompacıları bu kez benzin çalarken hem de suçüstü yakaladı! Şeytanın bile aklına gelmeyen biçimde vatandaşın parasını ödediği benzini daha depoya koymadan çalan hırsızlar, yakalanarak adliyeye sevk edildi!

İstanbul'da polis, pompacıların akaryakıt istasyonunda benzini araç deposu yerine yanlarındaki bidonlarına doldurduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Üç gün boyunca benzin istasyonunda pusuya yatan polis, eşi benzerine pek rastlanmayan hırsızlığı saniye saniye kameralara kaydetti.

İŞTE O İLGİNÇ HIRSIZLIK YÖNTEMİ

Hırsızlık, araç sürücüsü akaryakıt almak için pompa istasyonuna yaklaştığında başlıyor. Pompacıya alacağı akaryakıt miktarını söyleyen sürücü, ücretini ödemek için kasaya gittiğinde operasyon başlıyor ve pompacılardan biri içeriyi gözlerken diğeri araç deposu yerine akaryakıtı hemen yanındaki bidona doldurmaya başlıyor. Yarısını kendisine alan pompacı sürücünün parasını ödediği akaryakıtın kalan kısmını ise sürücü gelirken depoya doldurmaya başlıyor.

DOLAN BİDON ARACIN BAĞAJINA

Bir günde yaklaşık 200 litre akaryakıt çalan şebekenin günlük kazancının ise 800 TL olduğu belirtiliyor. Pompacıları suç üstü yapan polis gözaltına aldığı akaryakıt istasyonu çalışanlarını mahkemeye sevk ederken, olayla ilgili İstanbul genelinde soruşturma başlatıldı.