BIST 10.180
DOLAR 32,24
EURO 34,98
ALTIN 2.455,38
HABER /  GÜNCEL

Kırıkkale'de 225 kilo esrar yakalandı

Diyarbakır'dan İstanbul'a götürülen 225 kilo esrar Kırıkkale'de yakalandı!

Abone ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Diyarbakır'dan İstanbul'a götürülen 225 kilo esrarı Kırıkkale'de yakaladı. Ele geçirilen esrarın terör örgüttü PKK ile bağlantısı araştırılıyor. Esrarı getiren şoför, kovalamaca sırasında aracı bırakarak engebeli araziden faydalanarak kaçtı.

Bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Keskin-Hasandede Karayolu üzerinde, Diyarbakır'dan gelen bir aracı izlemeye başladı. Aracın izlendiğini fark eden zanlı, direksiyonu tarlaya kırdı. Engebeli araziden faydalanan zanlı, aracı bırakarak kaçtı.

Kırıkkale'nin, 43 ilin bağlantı noktasında bulunduğunu açıklayan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, yapılan operasyon sonunda 225 kilo esrarın ele geçirildiğini söyledi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışanlarını tebrik eden Kartal, "Geçtiğimiz günlerde yine Kırıkkale'den geçen araçlara operasyon yapıldı. Operasyon sonunda çok miktarda esrar ele geçirildi." dedi.

Gerek şehirde gerekse doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkıyatını önlenmek için çalışma ve uygulamaların devam ettiğini belirten Kartal, "Yapılan son operasyonda, Kırıkkale'de en yüksek seviyede esrar ele geçirildi. Çalışmalarımız şu anda devam etmektedir. Gençliğimizi kimseye zehirletmeyiz." diye konuştu.