BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

TÜRBANLI kız kucakta

Türbanı savunan Cemil İpekçi öyle sözler etti ki... Canlı yayındaki sözleri bakın neler...

Abone ol

Yaptığı türban çıkışı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü modacı Cemil İpekçi, bu kez türbanlıları kızdıracak söylemlerde bulundu.

NTV’de ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programına konuk olan tasarımcı Cemil İpekçi, ailesinin baskısıyla türban takan bazı kızların sokakta çok farklı davrandığını söyledi.  İpekçi’nin sözleri türbanlı aileleri kızdıracak cinstendi:

Pınar Kür: Bu çocukların daha ilkokuldan itibaren başlarını bağlıyorlar. Zorluyorlar.

Cemil İpekçi: "O başını bağlayanlar da ne yapıyor, Ortaköy’e gidiyor başı bağlı. Ruju sürmüş çocuğun kucağına oturuyor. Bu Ramazan’da ben 30 gün boyunca hemen hemen 15 kere Sultanahmet’e gittim. Ben eğlencesini çok seviyorum. Sultanahmet Meydanı çocuklar Hyde Park gibiydi. Başlar türbanlı, sevgililerle el ele, dudak dudağa..."

TÜRBANLI AFET

Cemil İpekçi sözlerine şöyle devam etti; "
Hele taksiden bir hanım indi. Ben bu kadar afeti devran Neriman da birşey görmedim. Yani bu kadar güzel varlık da görmedim. Muazzam bir yüzü var. Türban takmış, hafif omuzları açık bir tişört, göbeği de meydanda... "

Cemil İpekçi aile baskısı ile türban takan kızların, bunun intikamını bu şekilde aldıklarını öne sürdü. Ardından da ekledi; ""Ancak ne amaçla olursa olsun bir kişi türban takmak istiyorsa bu onun hakkıdır ve yasaklanamaz."
(Kaynak:televizyongazetesi)