BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Trump çiftinden Irak'a sürpriz ziyaret!

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Irak'a gelerek ülkede bulunan ABD askerlerini ziyaret ettiği öğrenildi. ABD Başkanı ve eşi, Irak’ta görev yapan Amerikan askerleriyle birlikte Noel kutlarken bu ülkeden çekilme gibi bir planlarının olmadığını açıkladı.

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi, Irak'a sürpriz bir ziyarette bulundu. Trump ziyareti kapsamında Amerikan askerleri ile buluştu. Trump, "Suriye'den çekilme konusunda birçok insan benim gibi düşünmeye başlayacak" açıklamasında bulundu.

Trump burada yaptığı konuşmada, "Irak'tan çekilmeye yönelik hiçbir planımız yok. Eğer Suriye'de bir şeyler yapmak istersek Irak'ı üs olarak kullanırız." dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Irak'a sürpriz bir ziyarette bulundu. Trump bu ziyaretiyle, göreve başlamasından bu yana, ilk kez aktif bir savaş bölgesine gitmiş oldu. Ziyarete İlişkin Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Başkan Trump ve First Lady, Noel gecesi geç saatlerde Irak'a gitti. Askerlerimiz ve askeri liderlerimizi ziyaret ettiler, kendilerine başarıları ve fedakarlıkları için teşekkür ettiler." dedi.

İşte Trump'ın Irak ziyaretinden görüntüler: