BIST 9.786
DOLAR 32,60
EURO 35,01
ALTIN 2.449,22
HABER /  SPOR

Trabzonspordan hakemlere tepki

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı, Trabzonspor'un maçını yönetecek hakemler hakkında tepki gösterdi.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un maçını yönetecek hakemler hakkında, kaos yaratmak isteyenlerin maç öncesi çeşitli söylemler dile getirdiğini, bunun da hakemlerin kararlarını etkilediğini öne sürdü.

Hacıosmanoğlu, geçen hafta Fortis Türkiye Kupası'nda 1-1 biten Konyaspor maçının ardından Hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun, dün de golsüz sona eren Kayserispor maçının hakemi Vedat Yüksel'in eleştirildiğini belirterek, herkesin suçlu arayıp da sadece hakeme suçu yüklememesi gerektiğini söyledi.

Trabzonspor'un maçını yönetecek hakemler hakkında, kaos yaratmak isteyenler tarafından maç öncesi çeşitli söylemler dile getirildiğini iddia eden Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

''Geçen haftaki maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu için 'Haluk Ulusoy'un evladı' diyorlardı. 'Haluk Ulusoy'un Trabzonspor'u koruduğunu, onu bizim seçtirdiğimizi' söylüyorlardı. Ama sonuçları görüyorsunuz. Hakemler, 'Acaba lehte karar versem ne diyecekler, aleyhte versem ne diyecekler' düşüncesiyle hareket ediyorlar. Rahat psikoloji ile gelmiyorlar. Bunun sorumlusu kaos ortamını yaratanlardır. Bunları zaten Türkiye'de herkes biliyor. Kimin yarattığını ben dönem dönem söylüyorum.'' Hacıosmanoğlu, gelinen noktada kendisinin hakemlere suç bulmadığını ifade ederek, ''Hakem verse 'bak onun adamıydı verdi diyecekler', vermese 'bak bunun adamıydı vermedi diyecekler' diye düşünüyorlar. Burada tek suçlu, yine söylüyorum, kaos ortamını yaratanlardır. Umut ediyorum, bu geçiş dönemini erken atlatırız. Yoksa bu kaos ortamının altında herkes kalacak'' diye konuştu.