BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.443,05
HABER /  DÜNYA

TRABZONSPOR’DA BAŞKANLIK SEÇİMİ HAREKETLİLİĞİ

Trabzonspor’un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurulu için başkan adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan işadamı Muharrem Usta,...

Abone ol

Trabzonspor’un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurulu için başkan adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan işadamı Muharrem Usta, bu sabah geldiği Trabzon’da seçim çalışmalarına start verdi.
Beraberinde Celil Hekimoğlu, Mehmet Öz, Ali Bayram ve Hüseyin Balaban ile birlikte Vali Kızılcık’ı ziyaret eden Usta, kulübü başarıya taşımaları için yerel dinamiklerin tamamının bu işe sarılması gerektiğini söyledi. Usta “Biz bir yola çıktık. Bu yolda başarılı olabilmek için herkesin Trabzonspor’a aynı anda destek vermesi gerekiyor. Biz Trabzon dışındaki herkesle yarışıyoruz. Trabzon’un kendisi içinde yarışmaması lazım. Kulübü başarıya taşımamız için yerel dinamiklerin tamamının bu işe sarılması lazım. Herkes takıma belli dönemlerde bir şekilde sahip çıkmıştır ama birlikte bunu başaramadık. Bu işe gönül veren herkese bir heyecan vermek için bütün dinamiklerimizle bir araya gelerek bunu başarmak zorundayız” dedi.
Vali Dr. Recep Kızılcık ise Trabzonspor’un Trabzon ve Türkiye için bir değer olduğunu söyledi. Kızılcık, “Bu değerin daha üst noktadaki başarılara çıkarılması için herkese görev düşüyor. Yönetime talip olan herkese başarılar diliyorum” diye konuştu.
Valilik ziyareti sonrasında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu da makamında ziyaret eden Usta’ya belediye çıkışında bir grup Bordo Mavili taraftar sevgi gösterilerinde bulundu. Bordo Mavili taraftarlar, kendisine Bordo Mavili kaşkol ve çiçek verdi.
(İHA)