BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  GÜNCEL

Tezgahtar kıza kameralı seks tuzağı!

Bursa'da evden kaçan 14 yaşındaki E.A'yı para karşılığı fuhuş ve lezbiyen ilişkiye girdiği öne sürülen 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılamasına başlandı.

Abone ol

Samsun'da otomobil alım satımı yapan 56 yaşındaki Yunus Ö., arkadaşının giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan 24 yaşındaki kıza tecavüz edip, bunu da kameraya kayıt ederek şantaj yaptığı ve zorla 3 bin TL'lik senet imzalattığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

Samsun'da galeri sahibi Yunus Ö., yaklaşık 3 yıl önce arkadaşına ait giyim mağazasına ziyarete gidip gelirken, orada tezgahtar olarak çalışan genç kız ile tanıştı. Bir süre sonra genç kıza arkadaşlık teklifinde bulunan Yunus Ö.'nün bu teklifi, genç kız tarafından 'erkek arkadaşı olduğu' gerekçesiyle reddedildi. İddiaya göre kızdan vazgeçmeyen Yunus Ö., genç kızı arayarak "Erkek arkadaşın hakkında bilmediğin şeyler var. Gelirsen anlatırım" diyerek buluşmaya çağırdı. Daha sonra da genç kızı yaşadığı karavana götürdü. Burada tehditle genç kızı taciz etti.

'KAMERAYA KAYDETTİM' DEYİP ŞANTAJ YAPTI

Birkaç gün sonra mağduru telefonla arayarak taciz olayını kameraya kayıt ettiğini karavana gelmediği takdirde görüntüleri yayarak rezil edeceğini söyledi. Korkuya kapılan genç kız sanıkla karavanda buluşarak ilişkiye girdi. 8 ay boyunca istediği zaman genç kızı çağırarak ilişkiye giren Yunus Ö. son olarak da 3 bin TL'lik senet imzalattı.

ARKADAŞLARI DÖVDÜ

Şantajlardan bıkan kız, 2 arkadaşından yardım istedi. Birkaç gün sonrada kendisini çağıran Yunus Ö.'nün yanına gitti. Karavanın önünde sohbet ettikleri sırada genç kızın arkadaşları gelip Yunus Ö.'yü döverek, görüntülerin bulunduğu dizüstü bilgisayarı aldı. Yunus Ö.'nün şikayeti üzerine kız ve iki arkadaşı gözaltına alınınca şantaj ve tecavüz iddiası ortaya çıktı. Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olan kız. ve Yunus Ö. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

'BORCUNA KARŞILIK SENET İMZALATTIM'

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne 'şantaj ve zorla cinsel ilişkiye girme' suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Yunus Ö. ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında genç kızla zorla ilişkiye girmediğini ileri süren sanık şunları anlattı:
"3 yıldır kendisini tanırım. Son 2 yıldır cinsel ilişkiye giriyorduk. Bu süre içinde benden toplam 3 bin TL borç aldı. Benden ayrılmak istediğini söyleyince, 'paramı öde benim için sakıncası yok' dedim. Ödeyeceğini söyleyip, borcuna karşılık senet imzalayıp gitti. Son kez benimle buluşmaya geldiğinde, karavanın önünde otururken 2 kişi gelip bana saldırdı. Sevişme görüntülerimizi onun bilgisi dahilinde anı olsun diye çektim. Birlikte seyrediyorduk. Bilgisayardan silmek istediğimde kendisi, 'İzlemek hoşuma gidiyor' diyerek bana engel oldu. Kendisine şantaj yapmadım."

'BAŞKA KIZLARI DA KAYDETMİŞ'

Duruşmaya katılmayan ancak soruşturma aşamasında Cumhuriyet Savcısına ifade veren genç kız ise, sanık ile olan sevişme görüntülerinin kayıt edildiğini bilmediğini ileri sürerek, "Başka kızları da tuzağına düşürmüş. Onların da görüntülerini bana izlettirdi" diye konuşarak şikayetçi olmuştu.

BABALARI YERİNE NİNELERİNİ YAKTILAR

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]



Şanlıurfa'da eşinin üzerine kuma getirmek isteyen Mehmet Altun'un (50) kaldığı eve baskın düzenleyen 4 çocuğu, babalarını üzerine benzin dökerek yakmak isterken, araya giren babaanneleri Emine Altun'un (82) yanmasına neden oldu.

Altun çığlıklar arasında kendisini sokağa attı.Komşular havlu ve battaniye ile müdahalede bulunarak alevleri söndürdü. 4 torun otomobille kaçarken hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi bulunduğu açıklandı.

ÜNİVERSİTELİ PINAR KATİLİ BELLİ OLDU
HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]



GAZİANTEP'te, önceki gün üç kurşunla öldürülen üniversite son sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Pınar Türkmen'in katilinin sorgulandıktan sonra serbest bırakılan erkek arkadaşı 24 yaşındaki Emrah Gümüş olduğu belirlendi.

Saklandığı evde yakalanan ve kendisinden ayrıldığı için cinayeti işlediği belirlenen Emrah Gümüş, "Pişmanım" dedi.

17 Şubat'ta, Yeditepe Mahallesi'nde yürürken, kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vücuduna üç el ateş edilerek öldürülen Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 4'ncü sınıf öğrencisi Pınar Türkmen'in öldürülmesi olayıyla ilgili olarak Asayiş Şube Cinayet Masası ekipleri, genç kızla aynı sınıfta öğrenimini sürdüren ve 3 yıl arkadaşlık yaptığı belirtilen Emrah Gümüş'ü 2'nci kez gözaltına aldı. İlk sorgusunda, Pınar Türkmen'le arkadaşlıklarının birkaç ay önce sona erdiğini, olayla ilgisinin olmadığını, cinayetin işlendiği saatte Güneykent Mahallesi'ndeki evinde olduğunu söyleyen Gümüş, "Olay saatinde arkadaşlarımla televizyonda 'Arka Sokaklar' dizisini izliyordum" diye ifade verdi.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştirip bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını inceleyen polis, Gümüş'ün, iddia ettiği gibi dizisinin yayınlandığı saatlerde evde olmadığını, cinayetin işlendiği bölgede olduğunu, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden saptadı. Bunun üzerine Gümüş'ü arayan polis, adı ağabeyinin evinde saklanan zanlıyı yakaladı. Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Gümüş, gazetecilerin sorusu üzerine, "Pişmanım" dedi. Kendisinden ayrıldığı için cinayeti işlediği öğrenilen Gümüş'ün önce arkadaşlarının evine gizlediği, sonra bir parka gömdüğü suç aleti tabanca da bulundu.

Olayla ilgili olarak Gümüş'ün saklanmasına yardım eden ve henüz adı açıklanmayan ağabeyi de gözaltına alındı.

ÖLDÜRDÜĞÜ KADIN İÇİN TELEVİZYONDA BÖYLE AĞLADI

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]


Karaman'da dün akşam evlerinin yanındaki harabede cesedi gömülü bulunan kadının, kayıp olduğu iddiasıyla televizyon programında ağlayan, imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 Ocakta annesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Asuman Yörük'ün (34) bulunması için çalışma başlattı.

Yörük'ün imam nikahıyla birlikte yaşadığı Muhammet S'nin (32) ifadesini alan polis, Yörük'ün annesiyle birlikte çıktığı ulusal kanalın programında, çok sevdiğini söylediği eşinin bulunması için gözyaşı döken Muhammet S'nin konuşmalarını takibe aldı.

Cinayet masası ekipleri, Muhammet S'nin televizyon programında, Yörük'ün miras yoluyla kendisine düşen parasıyla ilgili olarak polisteki ifadesiyle çelişkili konuştuğunu fark etti.

Yörük'ün banka hesabını inceleyen ekipler, Muhammet S'nin ifadesinin aksine paranın bankadan belirli aralıklarla çekildiğini, Yörük'ün babasından kalan emekli maaşının da kayıp başvurusundan sonra Muhammet S'nin arkadaşı olduğu belirlenen Hakan B. (32) tarafından maaş kartıyla alındığını tespit etti.

Polis, Muhammet S. ve Hakan B'yi gözaltına aldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf eden Muhammet S, 16 Ocakta Hakan B. ile geldikleri evlerinde kendisinden ayrılmak isteyen Asuman Yörük'ü meyve bıçağıyla öldürdüğünü, cesedi arkadaşıyla evlerinin bitişiğindeki harabede açtıkları çukura gömdüklerini söyledi.

Gömülü olduğu yerden çıkarılan ceset, Karaman Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Muhammet S. ile internette tanıştığı ve imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladığı öğrenilen Asuman Yörük'ün geçen yıl miras yoluyla kendisine düşen arsanın satışından elde ettiği bir miktar parayı bankaya yatırması için Muhammet S'ye verdiği öğrenildi. Yörük'ün geçen ay geçimsizlik yüzünden Muhammet S'den parasını isteyip ayrılmak istediği, buna sinirlenen Muhammet S'nin darbettiği Yörük'ün Karaman Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü bildirildi.

14 YAŞINDAKİ KIZA LEZBİYEN TECAVÜZ
HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]


Bursa'da evden kaçan 14 yaşındaki E.A'yı para karşılığı fuhuş ve lezbiyen ilişkiye girdiği öne sürülen 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılamasına başlandı.

Bursa Ocak ayında jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, evden kaçan E.A'yı para karşılığı fuhuşa zorladıkları iddia edilen İsmail Çamurcu (23), Cenan Altun (45) ile yaşı küçük kız çocuğuyla ilişkiye girdikleri iddia edilen Muhammet Dere (24), Ramazan Özgenç (35), Ali Güzel, (37) Celal Pelit, (53) ve Nazan Demirel (51) ilk kez hakim karşısına çıkarıldı.

Tutuksuz sanık İsmail Çamurcu'nun gelmediği duruşmada, haklarında Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Çocuğun cinsel istismarı', 'İnsan ticareti' ve 'Fuhuşa Aracılık ve teşvik' suçlarından 8-58 yıl arası hapis cezası istenen sanıklar hazır bulundu.

E.A.'nın annesi Melike A. ile geldiği duruşmada söz alan sanıklardan Ramazan Özgenç, E.A ile Cenan Altun'un evinde karşılaştığını ve 50 TL karşılığında ilişkiye girdiğini söyledi.

"LEZBİYEN İLİŞKİYE GİRDİ"

Kızın yaşının küçük olduğunu bilmediğini söyleyen Özgenç, şöyle dedi:

"Cenan'ın evinde ilişkiye gireceğim kızın adının Aysel Topçu, yaşının ise 18 olduğunu söylediler.

Nüfus kağıdını dahi gösterdiler. Kendisi benden önce aynı evde Nazan Demirel ile lezbiyen ilişkiye girdi. Buna da tanık oldum. Bir süre sonra ilişkiye girdiğim kız beni cep telefonumdan aradı. İzmit'e gittik.

"12 GÜN KARI-KOCA GİBİ YAŞADIK"

12 gün karı-koca gibi yaşadık. Burada bana gerçekleri anlattı. Ben de ailesine teslim edilmesi için onu Bursa'ya getirip jandarmaya teslim ettim."

3-4 KEZ EVDEN KAÇMIŞ

Diğer sanıkların ise yöneltilen suçlamaları kabul etmediği duruşmada, yaşı küçük olduğu için mahkeme hakiminin salonu boşaltması sonucu ifade veren E.A., anne ve babasına kızıp 3-4 kez evden kaçtığını, son kaçtığında erkek arkadaşı İsmail'i arayıp kendisinden yardım istediğini söyledi.

SAHTE KİMLİK ÇIKARTILMIŞ

Yardım istediği arkadaşının kendisini,fuhuş yaptıran Cenan Altun'un evine götürdüğünü burada bir odaya kilitlendiğini söyleyen E.A., "Yaşımın büyük olduğunu gelenlere ispat etmek için Aysel Topçu adına sahte kimlik çıkarttılar.

Gelen erkeklere önce nüfus kağıdımı gösterdiler sonra beni pazarladılar. Bir ara odamın kapısını açık unuttular. Ben de kaçtım. Telefonum ile cep numarasını daha önceden aldığım Ramazan'ı aradım.

Birlikte İzmit'e gittik. O burada benim çıplak fotoğraflarımı çekip kamyon şoförlerine gösteriyordu. Daha sonra ona gerçeği anlattım. Beni aileme teslim etmek üzere Bursa'ya getirip jandarmaya teslim etti" dedi.

Sanıkların tahliye istemini reddeden Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCUYU BAKIN KİM SOYMUŞ?
HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]



Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena Erkin'in evinden 50 bin dolarlık ziynet eşyası çalan kişinin hizmetçisi olduğu ortaya çıktı.

Maslak'taki evlerine yeni taşınan Caner ile Asena Erkin perşembe günü polise, yaklaşık 50 bin dolar değerinde ziynet eşyasının evlerinden çalındığını bildirdi. Taşınma yüzünden son günlerde çok sayıda kişinin eve girip çıktığını tespit eden polis bu kişileri araştırırken, evde 15 gün önce işe başlayan hizmetçi Sibel D. çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Sibel D., "Eve girip çıkan çok olduğu için benden şüphelenecekleri aklıma gelmedi. Mücevherlerden beğendiklerimi her gün alıyordum" dedi.

YOK PAHASINA SATILMIŞ

Polis, Sibel D.'nin çaldığı ziynet eşyalarını 3 farklı kuyumcuya götürerek yok pahasına sattığını belirledi. D.'nin 10 bin dolar değerinde bir kolye takımını 2 bin liraya verdiği belirlendi. Polis, ziynet eşyalarının 35 bin dolarlık bölümünü kuyumculardan topladı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından ziynet eşyaları Caner Erkin'e teslim edilecek.


OYUN OYNARKEN HALASINI VURDU

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]



Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, boş zannettiği tüfekle oynayan 11 yaşındaki çocuk, halasını
kazara vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Gölcük köyünde, babasına ait, boş zannettiği av tüfeğiyle oynayan Emre A. (11) silahın kazara ateş alması sonucu halası Nadile A'nın (43) yaralanmasına neden oldu.

Nadile A, patlamayı duyarak olay yerine gelen yakınlarınca Hilvan Devlet Hastanesine götürülürken yaşamını yitirdi.

Hilvan Devlet Hastanesinin morguna kaldırılan ceset, otopsi için Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Emre A'nın, ifadesinde, "Tüfeğin dolu olduğunu bilmiyordum. Halama doğrultup şaka yapmak istedim. Birden patladı" dediği öğrenildi.


GENÇ KIZ BABASIYLA TARTIŞINCA...

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]



KAYSERİ Sefa Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Burcu Ayar satın aldığı cep telefonu konusunda babası Tahir Ayar ile tartıştıktan sonra oturdukları 9'uncu kattaki evlerinden atladı.

Genç kız kaldırıldığı hastanede öldü. Kayseri Aydınlıkevler Lisesi 2'nci sınıf ögrencisi Bilge Karakaya da yakınlarının cep telefonlarındaki mesajlarını okuması üzerine 3 gün önce kendisini boşluğa bırakarak intihar etmişti.