BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.441,97
HABER /  GÜNCEL

TESMER sınav giriş yeri sorgulama 2017 TEOS giriş belgesi

TESMER 2017 sınav giriş yeri son dakika belli oldu. Staja giriş sınavı TESMER TEOS 2017 belge.tesmer.org.tr adresinden açıklandı. TESMER 2017 sınava giriş belgesi internethaber'de.

Abone ol

14 ekim tarihinde gerçekleşecek olan TEMSER TEOS staj sınavı giriş yerleri bugün belli oldu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirlerin gireceği sınav olan TESMER yerler belli oldu. TESMER 2017 sınav giriş belgesi sorgulama haberimizde.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği TÜRMOB tarafından 1993’te faaliyete geçirilen Temel Eğitim Staj Merkezi TESMER, meslek mensuplarına ve meslek mensubu adaylarına yönelik eğitim hizmetlerinin verildiği bir sürekli eğitim olan TESMER sınav giriş yerleri belli oldu. TESMER sınav giriş yerleri belge.tesmer.org.tr ve haberimizde.

TESMER SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Staja Giriş Sınavı, Ankara Üniversitesi tarafından 14 Ekim 2017 Cumartesi günü, Ankara, İstanbul (Anadolu ve Avrupa Yakası) olmak üzere (3) bölgede yapılacaktır. Bu sınava Kanunun 4.maddesindeki genel şartlar ile 5/A-a maddesindeki öğrenim şartlarına haiz Lisans / Yüksek lisans mezunları başvuru yapabileceklerdir. Staja Giriş Sınavına katılmak isteyen adaylar, başvurularını teos.tesmer.org.tr web adresi üzerinden yapacaklardır. İlk kez sınava katılacak adaylar, web adresinden ön başvurularını yaptıktan sonra yazıcı çıktısı alarak, staj başvuru dosyaları ile birlikte odanıza teslim edeceklerdir.