BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
GÜNCEL

Telefonunuzu kimseye emanet etmeyin!

Telefonunu tamire bırakan genç kadının başına gelmeyen kalmadı. Telefoncu, kadının telefon bilgilerini kopyalayıp şantaj yaptı

Telefonunu bakıma verdi hayatı kabusa döndü. İddiaya göre o telefoncu, kaşla göz arasında cihazını kopyaladı sonrada başına gelmeyen kalmadı. Bir çocuk annesi genç kadın özel görüntülerinin bulunduğu cihazını seyyar bir telefoncuya bıraktı, ne olduysa da ondan sonra oldu. Telefonunda bazı hareketlenmeler hisseden genç kadın, cihazın durduğu yerde ışının yandığını, telefonla konuşurken arkadan bip sesi geldiğini ve telefonunun pilinin şiştiğini söyledi. Talihsiz kadın telefonundaki tuhaflık geçmeyince başka bir servise gitti. Öğrendikleriyle de şoke oldu. Çünkü tam 1 buçuk aydır seyyar telefoncu tarafından sanal takipteydi.

Sonrası korku filmlerini aratmayacak türden. Zamanla sanal takip yerini fiziki takibe o da şantaja bıraktı. Hatta eşiyle olan özel görüntüleri sosyal medyada dolaşmaya başladı. Yapılan şikayet sonrasında seyyar telefoncu gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemede özel hayatı ihlal etmek, şantaj yapmak ve tehdit etmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sitene Ekle
Etiketler