BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  GÜNCEL

Tecavüze uğrayan kadına şok öneri!

İstanbul'da bir taksicinin tecavüzüne uğradığını iddia eden kadını, sığındığı karakolda teslim almaya gelen kocasına polisin 'duş alsın rahatlasın önerisi' mağduru çileden çıkardı.

Abone ol

İstanbul'da bir taksicinin tecavüzüne uğradığını iddia eden kadını, sığındığı karakolda teslim almaya gelen kocasına polisin önerisi mağduru çileden çıkardı. Polis, kadının kocasına "Duş aldırın rahatlasın" tavsiyesinde bulundu.

Habertürk gazetesinin haberine göre, İstanbul Büyükçekmece'de, gece gittiği kafede eşiyle tartışıp taksiyle eve dönmeye çalışan bir çocuk annesi N.C.'nin, taksici A.C.'nin tecavüzüne uğradığı öne sürüldü. Yanında telefonu olmadığı için taksicinin telefonundan eşini aramak istemesiyle taksicinin kendisine önce taciz, sonra da boş bir arazide döverek tecavüz ettiğini ileri süren genç kadın, karakola gelerek kendisini teslim alan eşine de polisler tarafından "Eşinize bir duş aldırın rahatlasın" dendiğini ileri sürdü.

TAKSİCİ SERBEST BIRAKILDI

N.C., tecavüze uğradıktan sonra bir otele sığındığını ve otel görevlilerince polise teslim edildiğini söyledi. Savcılığa verdiği dilekçesinde olayı anlatan N.C., "Taksici serbest bırakılmış. Bunu öğrenince suç duyurusunda bulunduk" dedi. Olaya bakan karakol görevlileri, genç kadını jandarmadan teslim aldıklarını söyleyerek, gözaltına alınan taksicinin genç kadının kendisine saldırdığı iddiasında bulunduğunu ve şikâyetçi kadının da tüm raporlarının alınarak savcılığa verildiğini belirtti. Olaydan sonra hastaneye sevk edilerek muayene olan kadının tecavüze uğrayıp uğramadığı çıkacak rapordan sonra belli olacak.

ROL ARKADAŞINA TECAVÜZ ETTİ

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]

 ROL ARKADAŞINA TECAVÜZ ETTİ

İzmir'de çekilen ve ulusal bir kanalda yayınlanan dizide, birlikte rol aldığı kız arkadaşı B.O.'ya, (36) tecavüz edip dövdüğü iddiasıyla tutuklanan oyuncu C.D.D. (23) hakkında, 'Cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dava konusu olay, iddiaya göre geçen 1 Haziran'da Alsancak semtinde meydana geldi. Kadın oyuncu B.O., rol arkadaşı C.D.D.'nin kendisini dövüp, zorla tecavüz ettiğini öne sürerek polise başvurdu. Oyuncu ve eğitmenlik yapan B.O. ile suçladığı rol arkadaşı C.D.D.'nin ifadeleri dizi senaryosunu aratmadı. B.O. ifadesinde şunları anlattı:

"C.D.D. 1.5 yıl önce bir sanat merkezinde resim yapıyordu. Ben de burada tiyatro dersi veriyordum. Kendisiyle orada tanıştık. Bir hafta sonra eşyalarını da getirdi, birlikte yaşamaya başladık. Birlikteliğimizin üçüncü ayından sonra kendisi beni kıskanmaya başladı. Birlikte 'sanat fabrikası' adı altında tiyatro ve sinema oyunculuğu üzerinde kurs yeri açtık. Burasını açarken bankadan kredi çektim. Her sinirlendiğinde hep mazeret uydurarak beni dövüyordu. Daha sonra da ağlayarak benden af diliyordu. Ben de 'düzelir' düşüncesiyle affediyordum. Bana yaptığı baskılardan dolayı evimde hapis hayatı yaşıyordum. Baskılardan ve hürriyetimi engellemesinden dolayı geçen yıl eylül ayında karakola gidip şikayetçi oldum. Hakkında işlem yapıldı."

YILBAŞI GECESİ DAYAK YEMİŞ

Bu olaydan sonra C.D.D. ile aralarının düzeldiğini belirten B.O. geçen yılbaşını geçirmek üzere birlikte Antalya'ya gittiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada alkol ve uyuşturucu aldı. O gece herşeye sinirleniyordu. Beni o gece yumruk ve tekmeler atıp dövdü. Yılbaşı akşamından sonra bir daha kötü davrandı. Yaşadığım son olaydan bir hafta önce beni başka biriyle aldattığını öğrendim. Bunu öğrenince ben evi terkedip iki gün otelde kaldım. Param bitti. C.D.D. beni arayıp, bir daha rahatsız etmeyeceğini söyledi. Eve tekrar birleşme amacıyla değil, ayrılmak amacıyla geri döndüm. Amacım birlikte açtığımız sanat galerisiyle ilgili borçları nasıl ödeyeceğimizi konuşmaktı."

"ELBİSELERİMİ PARÇALAYIP ZORLA SAHİP OLDU"

Ertesi gün dizi çekimleri olduğu için gün gün boyu sette olduğunu, gece saat 03.00'te eve geldiğini kaydeden B.O. o geceyi şöyle anlattı:

"Kendisi evde oturuyordu. Ben yatak odasına gidip kitap okumaya başladım. Kendisi yanıma gelip, bana, 'ben kim miyim' dedi. Benim hayatıma karışmamasını istedim. Yanıma gelip uzandı. Birden eliyle vurmaya başladı. Döverken de üzerimde bulunan giysileri parçaladı. Ben yanından kaçarak diğer odaya gittim. Kapıyı kapatmak istedim. Elindeki copla kapıyı kapatmamı engelleyip, cop ile dövdü. Beni yerde sürükleyip, yatak odasına getirdi. Zorla sahip oldu. Kendisinden korktuğum için ona fazla direnemedim. Bana, 'git bunu da başkalarına anlat, anlatacak mısın?' diye sordu. Benim çıplak olarak cep telefonuyla resimlerimi çektiğini söyledi. Bunları internete vereceğini söyledi. Sabah polise gidip şikayetçi oldum."

"UZUN ZAMANDIR İLİŞKİ YAŞIYORUZ"

Oyunculuk ve menajerlik yaptığını belirten tutuklu sanık C.D.D. ise suçlamaları kabul etmedi. C.D.D., ifadesinde şunları söyledi:

"Bunlar tamamen iftiradır. Ben kesinlikle kendisinin çıplak resimlerini çekmedim. Cep telefonum ve bilgisayarımda bu konuda inceleme yapılmasını istiyorum. Ben dizi filmde oynuyorum, şikayetçi de aynı dizide oynamakta. Kendisi benim kız arkadaşım, hatta oyunculuk konusunda hocamdır. Aynı evde uzun zamandır birlikte yaşamaktayız, aramızda aşk ilişkisi olmuştur. Buna bağlı olarak olay gününe kadar da cinsel birliktelik yaşadık. Olay gecesi eve erken geldim. Kendisi evde yoktu. Saat 03.00 sıralarında alkollü olarak eve geldi. Yatak odasına gidip, dergi okumaya başladı. Yanına her zamanki gibi gidip yattım. Herhangi bir problem yoktu. Onun isteği ile cinsel ilişkiye girdik.

Olayın bu şekle dönüşmesinin nedeni, birlikte kurduğumuz şirket ve şirket için aldığımız ortak kredi kartı harcamalarımızın ödenmemesinden duyduğu öfkedir. Ayrıca birlikte olduğumuz 1.5 yıl içinde zaman zaman onu aldattığım için bana karşı tepkilidir. Kıskanmasının bu şikayette etkili olabileceğini düşünüyorum. Benim şöhretim artınca, başka kadınlarla beraber olmamı kabullenemedi. Kendisi son zamanlarda dizide rol alamaz duruma geldi. Beni kıskandığından bunları yaptı."

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Orhun Sezer, olayla ilgili iddianameyi hazırlayarak davayı açtı. Tutuklu yargılanacak olan dizi oyuncusu C.D.D., önümüzdeki günlerde 'Cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkacak.

MARKET ÇIRAĞI DEHŞET SAÇTI

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

 

Şişli'de kimyager Ayşe T. alışveriş yaptı. Poşetleri taşıması için yardım eden market çalışanı tarafından saldırıya uğrayan Ayşe T.'nin çenesi ve kaburgaları kırıldı. Kaçan 19 yaşındaki zanlı Batman'da yakalandı.

Şişli'de özel bir hastanede kimyager olarak çalışan 32 yaşındaki Ayşe T., bir markette alışveriş yaptıktan sonra poşetlerini evine kadar taşımasına yardım eden servis elemanının saldırısına uğradı. Polis güvenlik kamera görüntülerinden tespit ettiği market çalışanını Batman'da yakalayarak İstanbul'a getirdi. Zanlı ifadesinde "Elbiseleri açıktı ondan etkilendim. İlk önce ona vurdum" dedi.

Şişli'de kimyager olarak çalışan Ayşe T., 15 Haziran 2011'de akşam saatlerinde esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Ertesi gün işe gelmeyen ve cep telefonlarına cevap vermeyen Ayşe T.'nin arkadaşları 16 Haziran'da iş çıkışında evine gitti. Arkadaşları evin kapısında aradıkları cep telefonunun sesini evin içinden duyunca polis çağırdı. Kapı kırılarak içeri girildiğinde Ayşe T. evin banyosunda kanlar içinde bulundu. Dövülerek çenesi ve kaburgaları kırılan, başında ağır yaralar bulunan Ayşe T. hastaneye kaldırıldı.

KAMERADAN TESPİT

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis çevrede bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İnceleme sonucu Ayşe T.'nin bir markete giderek alışveriş yaptığı tespit edildi. Görüntülerde elindeki torbaları kasanın arkasında bulunan elemana veren Ayşe T.'nin onun arkasından dışarı çıktığı görüldü. Market çalışanın 13 dakika sonra markete geri döndüğü, üzerinde kan izleri olduğunu tespit edildi. Şüpheli olarak aranmaya başlanan Batmanlı Nurettin Y.'yi yakalamak için özel bir ekip oluşturularak Batman'a gönderildi. Akrabasının evinde saklanan Nurettin Y. gözaltına alındı.

ELBİSESİ AÇIKTI ETKİLENDİM

Olayı gasp amacıyla yaptığını söyleyen Nurettin Y. ifadesinde şunları söyledi:

"Geçirdiğim psikolojik rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm. Yaklaşık 20 gün önce markette reyon görevlisi olarak çalışmaya başladım. İlaç parası için müdürümden 100 lira isteyince aram bozuldu. Olay günü reyonda dururken daha önce hiç görmediğim bir bayan benden dondurma istedi. Daha sonra dondurmanın çok sert olduğunu söyleyerek şikayette bulundu. Alışverişini yaptıktan sonra poşetlerini taşıyacak birini istedi. Poşetlerini alarak peşinden gittim. Bu sırada elbisesi açıktı ondan etkilendim. Kapıda önce bir yumruk attım. Balkona doğru koştu, yakalayıp duvara vurdum. Banyoya kaçmaya çalıştı. Birkaç tekme daha attım. Banyoya girince bayıldı. Yere düşünce 4-5 kez daha tekmeyle vurduğumu hatırlıyorum. Daha sonra evde bulunan 475 lira parayı alarak oradan kaçtım."


 BİR BABANIN EN ACI GÜNÜ

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Konya'da dün yeni doğan bebeğini kucağına alan, aynı dakikalarda 10 yaşındaki oğlunun merdiven boşluğuna düşerek öldüğünü öğrenen baba, Babalar Günü'nün sevincini yaşayamadı.

Edinilen bilgiye göre, dün, merkez Selçuklu ilçesi Kılınçaslan Mahallesi'nde bir apartmanın 4. katında oturan Sevda Nadire Özcan (32), doğum sancıları artınca 10 yaşındaki çocukları Abdülkadir'i evde bırakarak eşi Mehmet Özcan'la (34) hastaneye gitti.

Evde yalnız kalan, ilköğretim 4. sınıfı takdir belgesiyle geçen Abdülkadir Özcan, babasının karne hediyesi olarak aldığı bilgisayarına oyun CD'si istemek için telefonla görüştüğü 6. kattaki arkadaşının evine gitti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Zile basmasına karşın arkadaşının kapıyı açmamsı üzerine merdiven boşluğundaki pencereden eve girmeye çalışan Abdülkadir Özcan düştü. Özcan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesinde yeni doğan erkek bebeklerini kucağına alan baba Mehmet Özcan, aynı dakikalarda 10 yaşındaki oğlunun öldüğünü öğrenince yıkıldı. Eve dönen Mehmet Özcan'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Çiftin 8 yaşında bir kız çocukları da olduğu öğrenildi.

MUŞ'TA 25 YILLIK KAN DAVASI SONA ERDİ.

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Muş'ta merkeze bağlı Yoncalıöz köyünde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 1 kişinin ölmesiyle başlayan ve 25 yıldır süren kan davası, barış yemeğiyle sona erdi.

Muş'ta sözü geçen kişilerin girişimleri sonucu, Aşur ve Soysal aileleri, Yoncalıöz köyü meydanında kurulan çadırda verilen yemekte bir araya getirilerek barıştırıldı.

Barış yemeğine, AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Muhsin Yiğit, İl Müftüsü Hasan Atlı, bazı ilçe ve belde belediye başkanlarıyla siyasi parti il başkanları ve vatandaşlar da katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunduğu ve barış duasının yapıldığı yemekte, köylülere hitap eden Muş İl Müftüsü Hasan Atlı, toplumda birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Toplumda huzuru bozan, haksızlık ve huzursuzluğu getiren kavga ve şiddetin olmaması için herkesin dua etmesini isteyen Atlı, ''Hiç kimse isteyerek bir aileden veya bir anne babadan dünyaya gelmemiştir. Cenab-ı Allah dilediği için biz bir aileden, bir kabileden ve bir milletten dünyaya gelmişiz. Farklı milletlerden olmamız, insanların üstünlüğü anlamına gelmez. İnsanların en hayırlısı, Allah'a en yakın olandır'' şeklinde konuştu.

''İslam'' kelimesinin, ''barış'' anlamına geldiğini vurgulayan Atlı, ''Müslümanların, 'barış meleği' olması lazımdır. Daima ve her ortamda barışı, kardeşliği, birlik ve beraberliği yaymamız gerekir. Cahiliye adeti olan bir takım kavgalara ve ölümlere sebebiyet vermemek için bazı şeyleri yerli yerine oturtmalıyız. Toplumumuzda birlik ve beraberliği sağlamak için Müslümanlar olarak çok büyük çaba sarf etmeliyiz'' diye konuştu.

Yemekte, daha sonra Aşur ve Sosyal aileleri, Kuran-ı Kerim'in altından geçerek el sıkışıp barıştılar.


ADANA'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI ÇOCUK ÖLDÜ

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...[PAGE]

Adana'da otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde, Ahmet A. yönetimindeki 01 GK 904 plakalı otomobil, Can Gölge'ye (7) çarptı.

Ağır yaralanan Gölge, 112 Acil Servis ekiplerince Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Buradan Çukurova Devlet Hastanesine sevk edilen çocuk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Sürücü gözaltına alındı.

KAYSERİ'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...[PAGE]

 Kayseri'deki trafik kazasında 1 kişi öldü.Mehmet Narin'in kullandığı 34 MGM 65 plakalı otomobil, Pınarbaşı ilçesi Pazarören beldesi Sıradan köyünde yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Kayhan'a (45) çarptı.

Ağır yaralanan Kayhan, Pınarbaşı Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BURSA'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 6 YARALI
 HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...[PAGE]

Bursa'da kamyon, otomobil ve 2 motosikletin karıştığı zincirleme kazada, 6 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, bir kargo firmasında çalışan Ümit Sönmez (22), 16 YT 303 plakalı motosikletine arkadaşı 15 yaşındaki Tuğce K'yı, Ferhat Turgut (20) da 16 BGG 80 plakalı motosikletine Gökhan Nazen'i (23) alarak Mudanya'ya gitmek için yola çıktı.

Ümit Sönmez'in kullandığı motosiklet, Site Mahallesi Bursa Asfaltı Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Özge Nasyalçın (43) yönetimindeki 16 GJ 704 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, yol kenarına park ettikleri 16 GB 217 plakalı kamyonetlerinin kasasından düşen eşyaları toplamaya çalışan Abdülkadir Süngü ve Nermin Şanlı'ya (48) çarptı. Bu sırada arkadan gelen Ferhat Turgut'un kullandığı ikinci motosiklet de kamyonetin arkasına çarptı. Kazada Ümit Sönmez, Ferhat Turgut, Tuğce K, Gökhan Nazen, Abdülkadir Süngü ve Nermin Şanlı yaralandı.

Yaralılardan sağlık durumları ciddiyetini koruyan Ümit Sönmez ve Abdülkadir Süngü, ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, diğer yaralılar ise Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.