BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,20
ALTIN 2.247,61
HABER /  GÜNCEL

Tahir Yaman kimdir kaç yaşında Tahir Yaman neden öldü?

Tahir Yaman kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Tahir Yaman neden öldü soruları vefatının ardından merak konusu oldu. Duayen gazeteci Tahir Yaman kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 40 yıllık meslek hayatında birçok başarısı olan Tahir Yaman'ın ölüm haberi birçok ünlü ismi yıktı. Peki Tahir Yaman kim eşi ve çocuğu kim?

Abone ol

Tahir Yaman kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve Tahir Yaman neden öldü, ölüm sebebi ne soruları vefatının ardından birçok kişi tarafından merak edildi. Yıllardır magazin basınında gazetecilik yapan duayen isim 40 yıllık meslek hayatında birçok başarıya da imza attı. Peki Tahir Yaman kimdir, karısı ve çocuğu kim? 

Bir dönem Hürriyet, Milliyet ve Bulvar gazetelerinde foto-muhabirliği yapan duayen gazeteci Tahir Yaman, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

TAHİR YAMAN KİMDİR: Yeşilçam’ın 100. Yıl dönümü için çok özel bir sergiye imza atan ve 40 yıllık meslek hayatı boyunca, sinema ve müzik dünyasının ünlü isimlerini görüntüleyen Tahir Yaman mesleğinde adından sıkça söz ettirmişti.

Yıllardır magazin medyasında gazetecilik yapan Yaman, bu sabah bir haber için Trump Towers’ta bulunurken kalp krizi geçirdi. Ambulansla Şişli’deki Florence Nightingale Hastanesi’ne kaldırılan Yaman doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Medyaradar’ın haberine göre, 40 yıllık meslek hayatı boyunca, ünlü simaları haberleştiren Yaman, bir kız çocuk babasıydı.