BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor SMS oylaması 22 Nisan sonuçları

Survivor SMS oylaması sonuçları acun medya tarafından acunn.com sitesinde açıklandı. SMS oylama sonuçları ünlüler ve gönüllüler takımında nasıl?

Abone ol

Survivor All Star 22 Nisan 2015 SMS oylama sonuçları bu akşam acun medya tarafından saat 22.00'da açıklandı. Survivor SMS oylama sonuçları gönüllüler takımında nasıl olacak büyük merak konusuydu. SMS oylama sonuçlarına göre birinci çıkan Hasan olunca bütün hesaplar altüst oldu. 

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
Saat 22.00'da Survivor 2015 ada konseyinde SMS oylama sonuçlarına göre birinci olan isim açıklandı. SMS oylama sonuçlarına göre haftanın birincisi bu Hasan oldu. Hasan SMS sonuçlarına göre birinci çıktığı için Hasan'ın adı elemeden çekildi. Bu durumda yerine elenmesi için dokunulmazlık kazanan Nadya isim verdi. Nadya 'da Bozok'un yedek planı gereği Özlem'in adını elenmek üzere açıkladı. Hasan da SMS birincisi olarak isim açıkladı ve Turabi'nin adını verdi. Acun Ilıcalı'nın dediği gibi 'çok ilginç bir oylama akşamı yaşanıyor'. Şimdi SMS oylama sonuçlarına göre Bozok , Turabi ve Özlem arasından en düşük oyu alan elenecek. Özlem adını veren Nadya 'ya niye beni yazdın diyerek ince göndermeler yaptı.
survivor-sms-oylamasi-hasan.jpg
Survivor gönüllüler takımında daha önceki SMS oylama sonuçlarında da Hasan birinci çıkmıştı.

SURVİVOR 37. BÖLÜM ADA KONSEYİ ELEMESİ
Survivor all star yarışmasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı pazar gecesi ada konseyine giden taraf olmuştu. Survivor gönüllüler takımının iç hesaplaşmasına sahne olan ada konseyi elemesinde gruplar çekişmiş ve çıkan eleme adayları da bunun yansıması olmuştu.

Turabi ve Hilmicem 'in grubu Hasan 'ı yazarken, Hasan ve kızlar ise Bozok adını yazmış ve sonunda ikisinin oyu eşit çıkınca elemeye Hasan ve Bozok kalmıştı.

BOZOK ELENECEK KORKUSUYLA DELİRDİ HASAN İLE KAVGASI
survivor-bozok-ve-hasan-kavgasi.jpg
Bu haftaya damga vuran Bozok 'un elenme korkusuyla çığırından çıkıp ağza alınmayacak küfürlerle Survivor 'un bugüne kadar gördüğü en seviyesiz kavgaya imza atması oldu.
acun-medya-survivor-sms-sonuçlari-bozok.jpg
Bozok ödül oyunun kaybedince önce Begüm 'e saldırdı, Hasan araya girmeye kalkınca da ağız dolusu küfürlerle onun üstüne yürüdü.