BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.441,30
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da kim elenecek? Acun şokta

Survivor 2015 All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtını SMS birincisi verecek. Acun Ilıcalı Survivor birincisini 'şoktayım' diyerek açıkladı. Peki kim birinci çıktı kim elendi?

Abone ol

Survivor 2015 All Star 'da kim elendi belli oldu. Acun Ilıcalı bile elenen isim karşısında şoke oldu. Asıl şaşırtıcı olan ise birinci olan Turabi 'nin verdiği isim oldu. Turabi , Duygu'nun karşısına Hilmicem'i çıkarttı. Acun Ilıcalı da elenen ismi açıkladı.

SURVİVOR KİM ELENDİ? (TIKLAYIN)

Survivor All Star 'da merakla beklenen SMS oylaması birincisi bu akşam TV8 'deki son bölümde açıklandı.  Acun Ilıcalı Survivor yeni bölümün tanıtımında 'şoktayım' diyerek bunun sinyalini vermişti.

SURVİVOR KİM BİRİNCİ? ACUN ILICALI : ŞOKTAYIM



SURVİVOR 2015 İLK KİM ELENİR?
Survivor All Star 'da gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarını kaybettikleri için elenecek ilk isim onların arasından çıkacak. Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı için toplanan ada konseyinde Duygu'nun adı yazıldı. Duygu bu kadar çok sayıda oy aldığı için çok şaşırdı. Duygu SMS oylamasında birinci olacak kişinin vereceği isim ile halk oylamasına çıkacak. Survivor 2015 'te SMS oylamasının birincisi de bu akşam belli olacak. Duygu ile birlikte SMS birincisinin söyleyeceği isim haftasonuna kadar halk oylamasında olacak. Bu oylamanın sonunda da Survivor 2015 'te adadan elenecek isim belli olacak.
survivor-2015-all-star-gönüllüler-takimi.20150303081946.jpg
SURVİVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor All Star 'ın dün akşam (2 Şubat 2015) yayınlanan bölümünde ödülü yumurta olan oyun vardı. Müthiş bir savaşın yaşandığı Survivor ödül oyununun galibi gönüllüler takımı oldu. Yumurtaları kazanan gönüllüler günlerdir aç olmanın verdiği hazla ödülü afiyetle mideye indirdiler. Yiyecekleri biten ünlüler takımıysa bu kez kaybetmenin sarsıntısını yaşadı.



TURABİ 'NİN SEVİNCİNE PASCAL'IN VERDİĞİ KARŞILIK
Turabi, Pascal'a karşı kazandığı ödül oyunu sonrası o klasik sevincini yaşayınca bakın Pascal ne karşılık verdi.


SURVIVOR DUYGU AĞLADI
Survivor All Star adasında ismi rekor oranda sayıyla yazılan Duygu hayli zor günler yaşıyor. Duygu 'ya en çok dokunan Hilmicem'in de onun adını yazması oldu. Kendini sırtından harçerlenmiş olarak niteleyen Duygu ödül oyununda sakat bacağına rağmen yine oyunda yer aldı. Duygu 'nun yarışmanın sonunda bacağı çok daha kötü oldu. Sahra oynamadığı için kendini riske atan Duygu ağlayarak isyan etti.