BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
HABER /  SPOR

Şükür yorumculuktan bıktı mı?

Futbolculuktan sonra yorumcu olan Hakan Şükür kafa karıştırdı. Bakın ne olacağına bir türlü karar veremeyen Şükür'ün yeni hedefi ne?

Abone ol

Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Şükür, yorumculuk döneminin kısa süreceğini belirterek, "Antrenörlük yapmak, sporun içinde olmak istiyorum" dedi.

Hem Galatasaray'ın hem de Milli Takım'ın uzun yıllar formasını giymiş ve kaptanlığını yapmış olan Hakan Şükür, Kazakça ve Türkçe yayınlanan, Eğitim, Kültür ve Ekonomi dergisi Atayurt'a verdiği röportajda gelecekle ilgili planlarını açıkladı.

YORUMCULUK KISA SÜRECEK

Şu an TRT'de yorumculuk yapan yıldız futbolcu, yorumculuk döneminin kısa süreceğini ifade ederek antrenörlük yapmak istediğini söyledi. Hakan Şükür, Kazakistan Milli Takımı'ndan teknik direktörlük konusunda teklif gelirse düşünür müsünüz? yönündeki soruya, "Şu an ben bir teknik direktör değilim. Antrenörlük diplomam var, ama bunu bir şekilde benim pekiştirmem lazım. Bir yerlere giderken donanımla gitmek lazım. İlk önce bir yerlerde bu işi yapmak lazım, en azından bu işi yapan kişinin yanında olmak, bir şeyler görmek lazım. Sonuçta takıma yeni bir şeyler verebilmelisin. Zannediyorum ki Kazakistan'ın futboluna değer katacak şekilde güzel projeler geliştirilebilir." diye cevap verdi.

EĞER BENDEN BİR ŞEYLER BEKLENİYORSA BEN SEVE SEVE YAPARIM BUNU

Adı siyasetle de anılan Hakan Şükür, "Bir Terminator (Arnold Schwarzenegger) vali olabiliyor da niye bir Kral olamaz? Yani siyasete bakışınız netleşti mi?" şeklindeki bir soruyu da şöyle yanıtladı;

"Bir röportajımda söylemiştim siyasete girmeyi düşünmediğimi. Ama şöyle ki az evvel röportajın içinde de söyledim. Türkiye'de öyle bir ortam var ki bazı hedefleri koyarsanız bu hedefler bazı yazılarıyla bazı programlarla önüne geçilebilecek bir hal alıyor. Bu çok doğru bir şey değil. Eğer gerçekten hizmet etmeyi bir şeyler yapmayı düşünüyorsanız -ki benim yapım budur - bunun nerede olduğu önemli değil. Öyle bir ortam oluşturulur. Hakikaten çok farklı ortam içerisinde her şey olabilir. Ama bunu siyaset kelimesinden uzak tutmak lazım. Bugün bu kelime sanki başka bir mana almış gibi. Buna bir hizmet diyeyim. Bu sporda olur, belediyede olur, veya devlet içinde olur. Eğer benden bir şeyler bekleniyorsa ben bunu seve seve yaparım."