BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  MAGAZİN

Tuna Kiremitçinin şarkıcı aşkı

Yazar Tuna Kiremitçi İclal Aydın'dan sonra yine tanıdık bir isimle birlikte.

Abone ol

İclal Aydın'la olan beraberliği, evliliği ve boşanması magazin gündeminden inmeyen yazar Tuna Kiremitçi bu kez yine tanınan bir isimle birlikte: Demet Sağıroğlu!

Dokuz aydır yazar Tuna Kiremitçi ile birlikte olan Demet Sağıroğlu, yaşadığı aşkı anlattı.

Kiremitçi'nin kendisine "Seni seviyorum" diye seslendiği köşe yazısını yanında taşıdığını belirten Sağıroğlu, sevgilisinin bir ara magazin gündeminin manşetinden inmeyen gamzeleriyle ilgili şu yorumu yaptı: "Gamze lafını sevmiyorum. Ben Tuna'nın her şeyini seviyorum... Ona bakarken içim titriyor."

Sağıroğlu Tuna Kiremitçi'yi şöyle anlattı:

Çok ortak noktamız var. Hayata bakışı beni çekti. Birçok konuya aynı yerden baktığımızı hissettim. O da kendini ifade edemediği zaman çok kırılıyor. Ki onun hakkında da çok şey söylendi, yazıldı. O dönemlerde kırıldığına çok şahit oldum. Karakterlerimiz birbirine çok yakın. Dediğim gibi bir kere çok iyi arkadaş olduk. Birlikte vakit geçirmekten, bir şeyler üretmekten zevk aldık, almaya da devam ediyoruz. Birbirimize saygımız sonsuz. Saygı da beraberinde sevgiyi, aşkı getirir. Sanırım paylaşımlarımız bizi bugünlere getirdi. Hayat tesadüflerle dolu işte... 

İLK ÖNCE SIPSEVDİ DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM

 İlk başta biraz şıpsevdi olabileceğini düşünmüştüm. Tabii şimdi onun böyle biri olmadığına adım gibi eminim. Ama ister istemez ilk etapta haberlerin etkisi altında kalıyorsunuz. Medya çok yüklendiği için "Acaba doğru mu, niye yazıyorlar?" diye düşünüyorsunuz. İlk zamanlar böyle tereddütlerim olmuştu. Onun da mutlaka benimle ilgili olmuştur. Biz her konuda birbirimize çok açık olduk. Her şeyi anlattık, konuştuk. Birbirimize, birbirimizi gözlemleyerek inandık.