BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.445,42
HABER /  SEÇİM

SP-BBP ittifakından genel seçim vaatleri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Milli İttifak'ın seçim vaatlerini açıkladı. İşte SP-BBP ittifakının seçmene 7 Haziran vaatleri...

Abone ol

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan Milli İttifak seçim vaatlerini Mustafa Destici açıkladı.

Saadet Partisi'nden milletvekili adayı olan eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Milli İttifak'ın iktidarında, halka yer yıl 100 bin ev vereceğiz. Bunu maliyeti 4 milyar TL yapar. İşçilerimize, dul ve yetimlerimize, emekli maaşı alanlara iki maaş ikramiye vereceğiz" dedi. 

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda esnafla bir araya geldiğini aktaran Destici, Türkiye'de ara elaman eksikliği çekildiğini, bu sorunu çözmek için meslek liselerini daha modern hale getireceklerini ve Siteler esnafının rahatlıkla çalışabileceği bir yer kurulabileceğini belirtti.

milli-ittifak-secim-vaatleri.jpg 
Destici, halkın ekonomik sıkıntı içinde bulunduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Milli İttifak'ın iktidarında, halka yer yıl 100 bin ev vereceğiz. Bunu maliyeti 4 milyar TL yapar. İşçilerimize, dul ve yetimlerimize, emekli maaşı alanlara iki maaş ikramiye vereceğiz. Bütün öğrencilerimize sıcak yemek ve servis imkanı sağlayacağız. Memurlarımıza, işçilerimize yüzde 50 zam yapacağız."