BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  DÜNYA

Akılalmaz olay! Kadın gardiyanlar tecavüz etti!

ABD'de tutuklu bulunan 25 yaşındaki mahkum, iki kadın gardiyan tarafından tecavüze uğradı.

Abone ol

ABD'de bir hapishanede tutuklu mahkumun itirafları, gardiyanlarla arasındaki ilişkiyi ortaya çıkardı. 25 yaşındaki Jeng-Li Delgado-Galban, iki kadın gardiyan tarafından eşya odasında tecavüze uğradığını iddia etti.

GARDİYANLAR ATILDI

NY Daily News'un haberine göre, maksimum güvenlikli hapishanede görev alan 38 yaşındaki Jill Curry ile 32 yaşındaki Brett Robinson isimli kadın gardiyanlar işten atıldı.

Mahkumu hapishane hücresinden sek siçin çıkardıklarını itiraf eden kadınlar, bunu yapmaya Delgado-Galban'ın kendilerini manipüle ettiğini ileri sürdüler. Mahkumla ilişkiye girdiği dönemde şerif yardımcısı ile evli olduğu açıklanan Curry, 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

2225881---1475927.jpeg

TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Delgado-Galban'ın ise tazminat davası açmaya hazırlandığı belirtildi. Vatan'ın haberine göre, Mahkumun cinsel istismara maruz kalma suçlamalarının yanı sıra iki ay boyunca kendisine sunulan yemeğin kalitesinden de şikayetçi olduğu belirtildi.

Mahkumun hapse girdiği suçlar ise görgü tanığını tehdit etme, cinsel taciz, seks suçlusu olarak beyan eksikliği, küfretme, taciz, ikinci dereceden saldırı ve kanunsuz olarak silah kullanımı olarak açıklandı.