BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Söz'ün yıldızı Görkem Sevindik kimdir Yağmur Ünal'la aşk yaşıyor

2017’nin bitimine sayılı günler kala Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile oyuncu Görkem Sevindik'in sürpriz bir aşka yelken açtığı otaya çıktı. Peki yakışıklı oyuncu Görkem Sevindik kimdir nereli kaç yaşında? Görkem Sevindik'e dair merak edilen her şey İnternethaber'de

Abone ol

2017’nin bitimine sayılı günler kala Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile oyuncu Görkem Sevindik sürpriz bir aşka imza attı. Yanlarına bir kadın arkadaşlarını da alan Yağmur Ünal ve Görkem Sevindik, önceki akşam Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Çıkışta etrafı kolaçan eden ve gazetecinin olmadığını düşünen ikili, kadın arkadaşlarıyla birlikte ticari taksiye binerek oradan ayrıldı. 

Yeniköy’deki bir mekanın önünde taksiden inen yeni aşıklar, flaşlar patlayınca panikledi. Arkadaşlarını taksiyle gönderip hızla mekana giren ikiliden Görkem Sevindik, muhabirlerin “Hayırlı olsun. Ne zamandan beri birliktesiniz?” sözlerine “Yakaladınız zaten, konuşmaya gerek kalmadı” diye cevap verdi.

Peki Görkem Sevindik kimdir nereli kaç yaşında? İşte yakışıklı oyuncuya dair merak edilenler

GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR? Görkem Sevindik 17 Ekim 1986 senesinde Adana’da Doğmuştur. Eğitimini Adana’da tamamlayan ünlü oyuncunun en büyük hedefi oyuncu olmaktı.

İstanbul’a gelen Sevindik oyunculuk hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük çaba sarf etmeye başlar. Kendisini geliştirmeye başlayarak hayallerinin ilk adımlarını atmaya Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almaya başlayarak günden güne alanını geliştirmektedir. Görkem sevindik takip eden senelerde Uğur Uludağ tiyatro ekibine katılmıştır. Bu alanda da çalışmalarına ve eğitimine devam ederek kendisini geliştirmeyi devam ettirmiştir. Bu alanda küçük roller ile kendini gösterme şansı bulan Görkem Sevindik, ilerleyen evrelerde kendisini kanıtlamak için Best Model yarışmasına katılmıştır. Burada çok büyük bir başarı göstermesinden dolayı tekrar ideallerinin peşinden koşmaya ve sinema oyuncusu olma çabalarını devam ettirmektedir.

Daha sonra Pana Film Akademinin açıldığını duyarak kendisini kayıt ettirir. Yapımcı Raci Şaşmaz ile tanışarak ve Onu Çakır’ ın oğlu Pusata çok fazla benzemesinden dolayı bu rolü oynaması için teklifte bulunur. Görkem Sevindik Pusat rolü ile Kurtlar Vadisi Pusu dizi filmde rol almaya başlar. Bu fırsatı iyi değerlendirerek ünlü oyuncu süregelen dizi filmde halen rolünü oynamaya devam etmektedir. Aynı zamanda Star TV ekranlarında yayınlanan başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizi film kadrosunda yer almaktadır. Bunun yanı sıra üstçavuş Mücahit karakterini canlandırmaktadır.