BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33
HABER /  MAGAZİN

Uğur Akkuş kimdir Ebru Şallı'nın evli sevgilisi ne iş yapıyor?

Uğur Akkuş ve Ebru Şallı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Herkes Ebru Şallı'nın aşk yaşadığı Uğur Akkuş'u merak etmeye başladı. Peki kimdir bu Uğur Akkuş eşi kim? Uğur Akkuş özel hayatı ve biyografis internethaber'de.

Abone ol

Ebru Şallı yaz dönemi aşk hayatıyla en çok konuşulan isimlerden biriydi. Çıplak fotoğraflarının internete sızması üzerine Ebru Şallı bu kez evli iş adamı Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Gelin hep birlikte Uğur Akkuş'a bakalım.

Uğur Akkuş iş adamı. Arap dünyasının tanıdık isimlerinden biri olan Uğur Akkuş, Kuveyt Emiri Şeyh el Sabah el Ahmed el Cabir el Sabah'ın Türkiye’deki resmi danışmanı Şems Türk Kuveyt-Türkiye Yatırım Danışmanlığı Şirketi Grup Başkanı. Akkuş, Kuveyt Emiri'nin 3 milyar dolarlık yatırımlarına Türkiye'de yön veriyor.

EŞİ GONCA AKKUŞ'TAN ŞİDDET İDDİASI  Uğur Akkuş evli ve çocuklu bir isim. Fotoğrafları televizyonda gördüğünü söyleyen Gonca Akkuş canlı yayında açıklamalar yapmıştı. Eşinden şiddet gördüğünü ve hamile olduğunu söyleyen Gonca Akkuş, eşinden boşanmak için dava açtığını da sözlerine ekledi.